Cum arată acum Irinel Columbeanu, după ce a ajuns la azil: „Eu cred în karma. Întotdeauna știe ce ne dă în viață”

Author: Laura Macovei
Actualizat: 07 oct 2023, 15:27

Cum arată acum Irinel Columbeanu, după ce a ajuns la azil

Sursa: Irinel Columbeanu FB

Irinel Columbeanu se află acum la azil, unde spune că este liniștit și se simte bine. Acesta a oferit declarații în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”. Cum arată acum afaceristul și cât de schimbat este?

După ce a suferit un AVC, Irinel Columbeanu  este complet schimbat și suferă de mai multe probleme de sănătate. Cum arată acum afaceristul în vârsta de 66 de ani. 

Cum arată acum Irinel Columbeanu

Invitat la „Fiță cu Adiță”, omul de afaceri a vorbit despre greutățile vieții, dar mai ales despre perioada prin care trece acum și cum lucrurile au luat o mare întorsătură. 

În ciuda sănătății precare, Irinel Columbeanu îi mulțumește lui Dumnezeu pentru ceea ce i-a oferit în această viață și mai ales pentru fata lui, Irinuca, care împlinește anul viitor 18 ani. 

De asemenea, afaceristul a mărturisit că lucrurile rele pe care le facem se întorc mereu împotriva noastră.

Citește și: „E groaznică”. Cum a ajuns să arate vila din Izvorani a lui Irinel Columbeanu! Afaceristul privește cu tristețe locuința în paragină

„Nu uitați că ceea ce vi se întâmplă, întotdeauna e ceea ce consideră Dumnezeu că meritați. Eu îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru ce sunt acum.  Toată lumea trece prin momente grele. Eu cred în karma. Întotdeauna Dumnezeu știe ce ne dă în viață.”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Irinel Columbeanu se confruntă cu mai multe probleme de sănătate

Starea de sănătate a afaceristului nu este una bună, mai ales după ce acesta a suferit un AVC în urmă cu ceva timp. De atunci, Irinel Columbeanu recunoaște că se confruntă cu pierderi de memorie, dificultăți de vorbire și unele probleme la ochiul drept.

Citește și: Cum arată Mioara Roman la două luni după internarea în centrul de bătrâni? „A insistat să ieșim cu ea la plimbare pe malul lacului”

„Doamna psiholog a venit dânsa la mine și mi-a adus niște medicamente pentru memorie. Am început să uit, am multe lucruri pe cap. Iau mult tratament pentru asta, pentru memorie, și niște vitamine. Altă afecțiune nu am, sunt ok.  

Cel mai mult îmi lipsește o asistentă, nu una medicală, în ceea ce privește numeroasele probleme pe care le am pe cap.

Pe unele am început să le mai și uit, să le încurc.

De exemplu, mi-ar fi fost foarte utilă o doamnă, o domnișoară, care să mă fi ajutat să țin evidența tuturor lucrurilor pe care le-am discutat astăzi”,

spunea Irinel Columbeanu, în urmă cu ceva timp.