Cum arata acum mama Anei Porgras de la Survivor Romania 2021. Cum a facut-o sa planga in hohote pe Faimoasa:"In ce fel arata mama ta..."

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 22 mar 2021, 09:33
Cum arata mama Anei Porgras de la Survivor Romania 2021

Ana Porgras a avut parte ca de altfel toti concurentii din echipa Faimosilor d emesaje video din partea familiei in urma jocului de comunicare castigat la Survivor Romania 2021.

Ana Porgras a izbucnit in lacrimi in momentul in care si-a auzit si si-a vazut mama deoarece se stie prin cate a trecut familia Faimoasei de la Survivor Romania 2021 pentru ca ea sa ajunga sa fac gimnastica de performanta. In momentul cand doamna Geta a inceput sa vorbeasca Ana a fost pe punctul de plange si cu greu s-a abtinut pana la final: "Suntem foarte mandri de tine si eu si sora ta.

Suntem de tine pentru ca asta ai demonstrat de nenumarate ori ca atunci cand ai reprezentat Romania si sper ca si de data asta sa vii acasa cu visul tau avut dintotdeauna. Te pupam dulce, dulce. Am emotii mari si nu vreau sa te vad ca plangi. Te vad si pe tine suparata, trista, dar noi te sustinem. Roaga-te la Dumnezeu si totul o sa fie bine. Mami te iubeste!"

Ana Porgras, in lacrimi dupa mesajul mamei sale la Survivor Romania 2021

Citeste si: Cine a fost eliminat din competitia Survivor România 2021 dintre cinci concurenti propusi. Rasturnare dramatica de situatie in cadrul Consiliului de Eliminare

Dupa ce si-a vazut mama si i-a ascultat tot mesajul, Ana nu a mai rezistat si a inceput sa planga spunand ca isi iubeste foarte mult atat mama cat si sora: "Nu mai pot de dorul lor.

O sa incerc sa rezist in competitia asta cat mai mult. Demult n-am mai vazut-o. De un an nu am mai vazut-o. O sa fiu puternica in competitia asta.  Mi-e greu sa vorbesc despre ea. de fiecare data cand aud ca acum, ma bufneste plansul pentru ca e persoana cea mai importanta din viata mea. Ma bucur ca mi-a zis ca si ea si sora mea sunt bine. Vestile de acasa cum ca totul e bine, cumva te intaresc in competitia asta.
Cumva aveam nevoie de aceste vesti."

Ana Porgras este una din cele mai bune concurente de la Survivor Romania 2021 si chiar daca nu a reusit sa place de prima data cu Faimosii in cadrul competitiei din cauza unor probleme de sanatate, iata ca ajunsa ceva mai tarziu, fosta campioana mondiala la gimnastica a reusit sa se integreze perfect si sa aduca puncte de fiecare data in jocurile de pe teren.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ana Porgras nu si-a mai vazut mama de un an de zile

Citeste si: Blondă și machiată, Ana Porgras este greu de recunoscut! Cum arăta concurenta de la Survivor România 2021 în trecut?

Citeste si: Blondă și machiată, Ana Porgras este greu de recunoscut! Cum arăta concurenta de la Survivor România 2021 în trecut?

Pentru Ana Porgras, probele de la Survivor România cu siguranță vor fi ceva mai ușor de înfruntat, având în vedere că ani buni s-a antrenat pentru a ajunge campioană la gimnastică, lucru pe care l-a și obținut. Sportiva a câștigat o medalie de aur la bârnă, la Campionatul Mondial de Gimnastică Artistică din 2010, aceasta fiind cea mai importantă victorie a ei. De-a lungul carierei, Ana Porgras a reușit să strângă mai multe medalii, mândrindu-se cu o medalie de bronz cu echipa la Campionatele Europene din 2010 si o medalie de bronz la paralele la Campionatul Mondial de Gimnastică de la Londra din 2009. 

Deși avea toate datele pentru a obține nenumărate victorii, Ana Porgras a fost nevoită să se retragă din viața sportivă la doar 18 ani, înaintea Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012, după o serie de accidentări.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.