Cum arată acum palatul lui Irinel Columbeanu, casa în care a locuit ani la rând alături de Monica

Author: Laura Macovei

Cum arată acum palatul lui Irinel Columbeanu, casa în care a locuit ani la rând alături de Monica

Sursa: Captură YouTube/WOWbiz

Viața lui Irinel Columbeanu s-a schimbat radical odată cu problemele de sănătate care și-au pus amprenta asupra sa. Acum, afaceristul pierde chiar și casa în care a locuit cu Monica ani la rând.

Ceea ce era odată un palat a ajuns acum o adevărată ruină. Este vorba de palatul lui Irinel Columbeanu de la Izvorani, unde a locuit alături de Monica Gabor, pe vremea când formau o familie. 

În urmă cu trei ani, acolo a avut loc un incendiu, iar acum a devenit o ruină și nu a mai avut cine să se ocupe de ea, Irinel acuzând diferite probleme de sănătate, având alte griji. 

Cum arată acum palatul de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu a ajuns la sapă de lemn, după ce problemele financiare aproape că l-au îngropat. La vârsta de 66 de ani, Irinel a pierdut chiar și vila din Izvorani, acum o ruină.

Înainte de incendiul din 2020, vila a fost pusă la vânzare, iar anunțul postat de o agenție care se ocupa cu propritățile de lux suna astfel:

„Vilă de vânzare/închiriere Snagov, 10.000 mp teren, 2.500 mp construcție. 15 dormitoare cu baie și dressing propriu fiecare, saună, piscină interioară și exterioară, ponton, 5 bărci la lac, bucătărie profesională.

Ideal hotel, spa, clinică detox, azil privat sau locație de evenimente.”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: „A fost ca jucatul la casino” Ce simte acum Irinel Columbeanu pentru fosta soție, Monica Gabor

Vila era pusă la vânzare pentru suma de aproximativ 4 milioane de euro, însă se putea și închiria la 15 000 de euro pe lună.

Irinel Columbeanu a ajuns la azil

Irinel Columbeanu nu mai face față problemelor financiare, iar acum, de când se află la azil, riscă să fie dat afară, deoarece nu își poate permite nici măcar plata lunară. 

Deși inițial fostul afacerist se declara „liniștit” la azil, se pare că problemele legate de bani îl urmăresc.

Citește și: Ce face Irina Columbeanu în America. Fiica Monicăi și a lui Irinel și-a luat deja permisul de conducere și are pasiuni „neobișnuite” pentru vârsta ei

După ce a suferit un AVC,  Irinel Columbeanu  este complet schimbat și suferă de mai multe probleme de sănătate.

De atunci, Irinel Columbeanu recunoaște că se confruntă cu pierderi de memorie, dificultăți de vorbire și unele probleme la ochiul drept. 

Deși întâmpină multe dificultăți, Irinel consideră că tot ceea ce faci greșit în viață, la un moment dat se va întoarce.

„Nu uitați că ceea ce vi se întâmplă, întotdeauna e ceea ce consideră Dumnezeu că meritați. Eu îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru ce sunt acum. 

Toată lumea trece prin momente grele. Eu cred în karma. Întotdeauna Dumnezeu știe ce ne dă în viață.”