Cum arata acum Silvia Popescu, castigatoarea primului sezon Bravo ai Stil

Author: Ana Filip
Actualizat: 30 ian 2021, 13:10
Silvia Popescu, castigatoarea primului sezon Bravo, ai stil, la fel de excentrica! Foto(7)
Silvia Popescu, castigatoarea primului sezon Bravo, ai stil, la fel de excentrica!

Silvia Popescu, castigatoarea primului sezon Bravo, ai stil, a ramas o persoana la fel de extravaganta si nonconformista in materie de stil.

Silvia Popescu a fost castigatoarea a doua sezoane ale show-ului "Bravo, ai stil!". Nonconformista Silvia a reusit de multe ori sa ii uimeasca pe juratii competitiei de stil, atat prin tinutele sale prezentate, dar si prin atitudinea sa extrem de puternica.

Silvia Popescu, castigatoarea "Bravo, ai stil!", relatie superba cu fiica sa, Evolette!

Silvia Popescu are o relatie extrem de apropiata cu fiica sa, frumoasa Evolette, alaturi de care adora sa isi petreaca timpul liber.

Se pare ca micuta Evolette la fel de pasionata de moda ca si mama sa si astfel cele doua discuta deseori chestiuni legate de fashion si noi trend-uri.

Din dragoste pentru fiica sa, Silvia a pus anul trecut bazele unei afaceri in materie de fashion. Mai concret, aceasta a decis sa transforme pasiunea ei si a fiicei sale intr-o afacere inedita, un atelier de hainute atat pentru copii, car si pentru adulti, imprimate cu desenele minuante realizate de catre micuta Evolette.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Silvia Popescu, castigatoarea primului sezon Bravo, ai stil, la fel de excentrica!

Silvia Popescu a decis, dupa ce a câștigat ”Bravo, ai stil All Stars”, sa isi apeleze la o interventie estetica la nivelul bustului, astfel ca aceasta si-a facut o operatie de marire a sanilor, deoarece era singurul lucru care o nemultumea la fizicul ei.

Dupa ce si-a pus silicoane, Silvia a inceput sa pozeze in ipostaze si mai indraznete.

Citeste si: Silvia Popescu, castigatoarea “Bravo, ai stil!”, in legatura directa, cu juratii emisiunii! De ce au apelat-o acestia?

Citeste si: Silvia, castigatoarea primului sezon „Bravo, ai stil!” si-a lansat prima colectie de haine! Cum arata creatiile ei!

De curand, insa Silvia si-a uluit fanii din mediul virtual si cu o schimbare inedita de look. Aceasta a recurs la o tunsoare asimetrica spectaculoasa. Iata cum arata acum fosta concurenta de la Bravo, ai stil: