Cum arată Adelina Pestrițu, după ce a renunțat la implantul mamar: ”Mi-am luat inima în dinți”. Motivul pentru care vedeta a recurs la această schimbare

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 13 feb 2024, 14:07

Adelina Pestrițu a renunțat la implantul mamar

Sursa: Instagram : Adelina Pestrițu

Adelina Pestrițu și-a luat fanii prin surprindere cu ultima schimbare de ordin estetic. Vedeta a decis să renunțe la implantul mamar. Vezi care este motivul.

Dacă majoritatea femeilor își doresc sâni cât mai mari, se pare că Adelina Pestrițu este excepția de la regulă. După o perioadă lungă de gândire, vedeta a decis să renunțe la implanturile cu silicon.

Adelina Pestrițu a renunțat la implantul mamar

Adelina Pestrițu și-a surprins fanii din mediul online, anunțându-i că a decis să renunțe la implantul mamar, pe care l-a avut timp de câțiva ani.

Decizia a fost luată în urma unei atente analize a situației și a consultării cu mai mulți specialiști medicali.

La doar câteva zile de la împlinirea vârstei de 37 de ani, bruneta a făcut public anunțul, însoțit de imagini recente și fotografii din perioada spitalizării după intervenție.

Această hotărâre a fost determinată de problemele pe care vedeta le avea cu durerile de spate, generate de greutatea nepotrivită a implantului.

Citește și: Planurile Adelinei Pestrițu pentru ziua ei de naștere: „Toată lumea mă întreabă ce urmează să fac”. Vedeta i-a surprins pe toți

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

„Știți vorba “New Year, new me”? Se pare că în cazul de față se aplică.
Imediat după ce am împlinit cei 37 de ani, am suflat în lumânările de pe tort, am tras aer in piept și am trecut la schimbări majore. Nu vă speriați, discutam despre schimbări de ordin estetic. Mi-am luat inima în dinți și am renunțat la implanturile mamare, decizie luată după mult timp de gândire, în care am analizat situația împreună cu medicii și am luat în calcul tot ce ar putea să urmeze.

Dacă vă întrebați ce m-a convins mai exact să fac asta, vă pot răspunde ferm: durerile de spate provocate de dimensiunile nepotrivite ale implanturilor și disproporțiile estetice”, a scris Adelina Pestrițu, într-o postare făcută pe contul său personal de Instagram.

Ce urmează pentru Adelina Pestrițu

Adelina Pestrițu a declarat că intervenția pe care a suferit-o a implicat o serie de reguli stricte, responsabilități, disciplină, maturitate și răbdare.

Deși nu este o persoană răbdătoare, vedeta va trebui să aștepte câteva luni, deoarece doctorul va lua decizii în urma evaluărilor medicale, stabilind care sunt următorii pași sau dacă vor fi necesare alte intervenții.

Citește și: „Aproape am făcut un atac de cord la semafor” Adelina Pestrițu, clipe de coșmar în trafic. Ce s-a întâmplat cu vedeta

”Desigur, această intervenție a venit la pachet cu o listă lungă de reguli stricte de urmat, multe responsabilități, disciplină, maturitate și răbdare. Răbdarea, pe care de obicei eu nu o am, însă va trebui să o exersez intens de data aceasta pentru că abia după câteva luni doctorul va decide în urma evaluărilor medicale, care sunt următorii pași sau dacă vor mai fi alți pași. (Vă povestesc mai multe pe story)”, a mai spus Adelina Pestrițu.

Decizia Adelinei Pestrițu de a renunța la implantul mamar a surprins plăcut fanii, care nu au ezitat să o felicite pentru curajul de a face acest pas. Prin alegerea sa, Adelina a inspirat și alte femei să ia în considerare o astfel de decizie, fie că se confruntă cu probleme sau pur și simplu simt nevoia de o schimbare în aspectul lor.