Cum arata adolescentul OBSEDAT de selfie. Primul lucru pe care il vede dimineata e PROPRIA persoana!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 02:56

Un adolescent e atat de onsedat de propria persoana incat si-a aranjat camera astfel incat primul lucru pe care il vede dimineata e propria persoana.

Kurt Coleman, un adolescent in varsta de 17 ani din Australia recunoaste cu nonsalanta ca este obsedat de propria persoana. Are postate in jur de 100 000 de fotografii numai cu el, in diferite ipostaze, pe Instagram si Facebook. Are 170 000 de fani pe Facebook si 85 000 pe Instagram.

Baiatul a declarat pentru Daily Mail ca ii place foarte mult ceea ce vede cand se uita in oglinda sau priveste o poza cu el.

Idolul lui este Paris Hilton." E o sursa de inspiratie pentru mine. Ne asemanam de aceea o iubesc atat de mult", a spus adolescentul. Tanarul nu are o iubita, iar motivul pentru care e singur e socant:" Imi iubesc foarte mult propria persoana, sunt prea frumos. Niciuna nu se ridica la pretentiile mele", a adaugat narcisistul Kurt.

Adolescentul sustine ca pasiunile lui sunt: spray-urile autobronzante, ciocolata si pozele selfies.
Mama lui a invatat sa-l accepte asa cum este chiar daca baiatul isi peterece majoritatea timpului in fata oglinzii sau pregatindu-se pentru a-si face poze.

Kurt era adesea ridiculizat la scoala din cauza preocuparii excesive pentru propria persoana, motiv pentru care a ales sa renunte. Ciudat este ca mama lui a fost de acord cu aceasta decizie. E de parere ca fiul ei are toate sansele sa devina un star de televiziune, prin urmare, viitorul lui e asigurat gratie calitatilor fizice cu care a fost inzestrat.


" Nu cred ca succesul lui se va limita doar la retelele de socializare. Cred ca va deveni star de televiziune deoarece ii place foarte mult in fata camerei", a declarat pentru Daily Mail mama lui Kurt Koleman.



Kurt Coleman si mama lui

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.