Cum arata Adriana de la Puterea dragostei inainte sa fie blonda si tunata

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 04 aug 2020, 07:34
video Foto(7)

Adriana de la Puterea dragostei s-a schimbat mult in ultimii ani. Iata cum arata sora Alexandrei inainte sa fie blonda si tunata.

Adriana este una dintre cele sapte fete din casa dragostei si sora Alexandrei, concurenta si ea la Puterea dragostei. Tanara vasluianca este foarte atrasa de Paul, cu care a si avut cateva momente de apropiere intima, insa diferenta de inaltime pare sa o opreasca pe blondina din a avea o relatie cu concurentul.

Frumoasa Adriana nu a fost mereu blonda, iar interventiile estetice au transformat-o mult de-a lungul anilor.

Iata cum arata Adriana inainte sa fie blonda si tunata.

Citeste si: Soc! Paul a sarutat-o patimas, in vazut tuturor! Alexandra nu-si revine dupa ce a vazut

Citeste si: Cristiana Mihaela a aflat de ce baiat ii place fiecarei fete! Surprize neasteptate: cate potentiale cupluri sunt la Puterea dragostei

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Alexandra de la Puterea dragostei are o meserie controversata. Iata cu ce se ocupa concurenta in varsta de 26 de ani

Citeste si: Mihai, strategie socanta! De ce a chemat-o pe Adriana in camera rosie? "Fereasca-ma Dumnezeu!"

Adriana Carare are 23 de ani, este din Vaslui, dar locuieste in Bucuresti. Pasionata fiind de social media, face diverse experimente sociale. Este o fire foarte calma, dar daca cineva o enerveaza, se schimba la 90 de grade.

Pentru Adriana Carare, partenerul ideal ar trebui sa fie inalt, brunet, frumos si bine lucrat.

Nu ii plac blonzii. Isi doreste un barbat romamtic, care sa stie ce vrea de la viata, care sa aiba incredere in ea si sa o iubeasca. Adriana Carare este o fire competitiva, care obtine cam tot ceea ce-si doreste de la viata si lupta pentru ceea ce ii apartine.

Citeste si: Bianca Comanici, barfita la Puterea dragostei: "O fi stat pentru bani?". Ce reactie a avut Cristian Comanici, fratele castigatoarei

Citeste si: Cărare Alexandra Elena- Puterea Dragostei concurenti sezon 3

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.