Cum arăta Alexandra de la “Casa iubirii” în urmă cu zece ani. Tânăra este de nerecunoscut

Autor: Diana Bostan

Alexandra de la ”Casa iubirii”

Sursa: Instagram: Alexandra Stan/Phcarretta

Alexandra de la ”Casa iubirii” arăta total diferit în urmă cu zece ani. Tânăra și-a surprins susținătorii cu postările sale din acea perioadă, însă un alt detaliu le-a atras atenția.

Alexandra a stârnit un val de reacții printre concurenți, dar și printre susținătorii emisiunii, încă de la intrarea ei în ”Casa iubirii”. Deși acum își pune cât mai mult în evidență frumusețea, Alexandra de la ”Casa iubirii” arăta total diferit în urmă cu zece ani.

Citește și: Gagea va izbucni în lacrimi, chiar de ziua lui de naștere! „Tu nu o să poți să iubești pe nimeni, Alexandra!” Aflați cum va reacționa concurenta și ce se va întâmpla luni, în Casa iubirii, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D

Așa arăta Alexandra de la ”Casa iubirii” în urmă cu zece ani

Venită în emisiune pentru a-și recuceri fostul iubit, pe Gagea, Alexandra și-a dat seama că este atrasă de Patrick, fiind și decisă să lupte pentru inima acestuia. Deși a pășit timid în emisiune, Alexandra este conștientă de faptul că arată bine, fiind gata să facă eforturi mari pentru a îl impresiona pe Patrick.

Fiind dornici de a afla cât mai multe informații despre Alexandra, susținătorii emisiunii i-au analizat profilul de Instagram, acolo unde au descoperit o serie de fotografii ce le-au stârnit interesul. 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Adriana Simionescu a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei! Tânăra a făcut declarații, după ce s-a spus că ei s-ar fi despărțit. „Toată lumea se ceartă”

Citește și: „Puneți melodia noastră!”. Întâlnire romantică între Alexandra și Patrick în Camera Roșie

Se pare că Alexandrei îi plăcea să pozeze și să se îmbrace provocator încă din adolescență. Fiind conștientă de frumusețea ei, Alexandra a abordat mai multe stiluri vestimentare de-a lungul anilor, iar schimbarea este una evidentă

Din anul 2015 și până la intrarea sa în casă, Alexandra a evoluat enorm, iar susținătorii emisiunii au remarcat acest lucru.

Un singur detaliu le-a atras însă atenția internauților, faptul că tânăra și-a păstrat părul lung și brunet, dându-le peste nas celor care o acuză că poartă extensii. Deși a apelat la medicul estetician pentru mici îmbunătățiri, fanii Alexandrei consideră că aceasta a trecut printr-o adevărată transformare, atât din punct de vedere fizic, cât și vestmentar.