Cum arată Anca Ciota la doar o săptămână de când a născut. Iată cum a fost surprinsă prezentatoarea Tv

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 09 iun 2022, 15:33

Cum arată Anca Ciota la doar o săptămână de când a născut. Iată cum a fost surprinsă prezentatoarea Tv

Sursa: Instagram Anca Ciota

Anca Ciota a devenit mamă pentru prima dată în urmă cu o săptămână. Micuțul David Liam a venit ca o minune în viața ei. Iată cum arată prezentatoarea Tv la doar o săptămână de la naștere.

Anca Ciota și soțul ei, Phelipe, sunt în culmea fericirii, căci micuțul David Liam a fost așteptat cu sufletul la gură. La doar o săptămână de când prezentatoarea rubricii meteo de la Kanal D a devenit mămică a și postat prima poză cu silueta ei.

Anca Ciota are o siluetă de invidiat după naștere

Anca Ciota și Phelipe formează un cuplu de aproximativ 15 ani.

Cei doi și-au dorit enorm  să aibă un copil, iar dorința li s-a împlinit în toamna anului trecut, când au anunțat că urmează să devină părinți de băiat.

La doar o săptămână de când l-a adus pe lume pe Liam David, Anca a postat, pe Instagram, un reels în care își anunță urmăritorii că în sfârșit a intrat într-o pereche de pantaloni pe care nu i-a mai îmbrăcat dinainte de sarcină.

Vedeta arată extrem de bine după naștere și silueta ei pare că revine la normal.

”Când porți prima data pantalonii vechi cu talie înaltă 😅”, a scris Anca Ciota pe Instagram.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anca Ciota (@ancaciota)

Citeste si: Anca Ciota, primele declarații, în exclusivitate la ”Teo Show”, după ce a născut prin cezariană

Anca Ciota a născut pe cale naturală, așa cum și-a dorit încă de la început.

Pe 30 mai, vedeta a născut un băiețel perfect sănătos. La scurt timp după ce a născut, proaspăta mămică a anunțat că ea și bebelușul sunt bine. Această a mărturisit că a avut parte de o noapte albă, cu contracții și că a ajuns la clinică privată la ora 7 dimineață și în jurul orei 12:30 a născut. 

"După o noapte albă, cu contracții, am ajuns la 7 dimineață, iar în jur de 12:30 s-a născut David Liam.

🤍 Este absolut perfect: este cuminte, papa lăptic și doarme că un îngeraș! Ne uităm la el și nu ne vine să credem ce minune am primit de la Dumnezeu. Dr Anca Sultan mulțumesc!",  a scris Anca Ciota pe contul ei de socializare, în ziua în care a născut.

Citeste si: Reacția neașteptată pe care a avut-o Isa, fiica Oanei Roman, la întâlnirea cu bunicul ei, Petre Roman. Iată cum au fost surprinși cei doi

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.