Cum arată Anca Țurcașiu la 51 de ani? Vedeta are o siluetă de invidiat. Cum reușește să-și mențină trupul în formă

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 05 aug 2022, 07:30

Cum arată Anca Țurcașiu la 51 de ani? 

Sursa: Facebook

La 51 de ani, Anca Țurcașiu are o siluetă de invidiat. Vedeta a dezvăluit care este secretul din spatele aspectului ei impecabil.

Anca Țurcașiu se laudă cu o siluetă impecabilă la 51 de ani. Vedeta a dezvăluit care este secretul din spatele unei siluete de invidiat.

Cum reușește Anca Țurcașiu să-și mențină trupul în formă

Viața vedetei nu a fost presărată numai cu lucruri frumoase, Anca Țurcașiu a trecut și prin momente mai puțin bune, însă de fiecare dată a reușit să găsească calea spre sine și să se axeze pe obiectivele prioritare din viața ei.

Aceasta a trecut printr-un dirvorț extrem de dureros, însă a reușit să-și găsească echilibrul și asta se poate observa cu ochiul liber. Totodată, actrița a precizat că este foarte atentă atunci când își alege oamenii din viața ei, care să fie alături și să o iubească cu adevărat.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Fac sport, am grijă cât dorm, am grijă ce mănânc, am grijă ce oameni am în jurul meu, oameni buni cu o energie pozitivă și mă bucur de fiecare zi pe care o trăiesc. Nu știu dacă am un secret sau ceva, dar am învățat să mă valorific pe mine și să înțeleg că trebuie să păstrez în jurul meu oamenii buni, oamenii cu adevărat care merită și care îmi sunt alături și mă iubesc cu adevărat”, a

declarat actrița în cadrul unui interviu.

Citeste si: Anca Turcasiu si-a revenit dupa divort. Ce mesaj a transmis artista, la 3 luni de la separarea de sot

Ce mănâncă Anca Țurcașiu pentru a arăta așa bine

Pe lângă sport, care nu lipsește din viața ei, Anca Țurcașiu este foarte atentă și la ceea ce mânâncă. Aceasta a declarat că are o listă mică de alimente pe care le consumă.

Actrița a renunțat la carne, ouă, lactate și carbohidrați.

”Mănânc doar pește, fructe de mare și legume. Asta este tot ce mănânc. Am eliminat carnea, ouăle, lactatele din alimentația mea, carbohidrații, sunt foarte bine, mă hrănesc corect și sunt fericită!”, a mărturisit Anca Țurcașiu.

Citeste si: Ce a făcut Anca Țurcașiu după divorț? Vedeta a mărturisit cum a trecut peste momentele dificile: „Am dat foc la tot ce...”