Cum arată Andreea Mantea în costum de baie, după ce a slăbit considerabil. Prezentatoarea Tv s-a fotografiat în ipostaze îndrăznețe

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 17 ian 2024, 01:30

Andreea Mantea are o siluetă de invidiat!

Sursa: Instagram

Andreea Mantea a surprins pe toată lumea cu silueta ei. Prezentatoarea Tv a slăbit considerabil și se poate lăuda cu o siluetă de invidiat.

Andreea Mantea a plecat la soare, nu oriunde, ci tocmai în Cancun. Vedeta îmbină utilul cu plăcutul, în aceste zile se va bucura de soare și nisip auriu, dar, în același timp, va fi implicată și în diferite activități ce țin de brand-ul de make-up pe care îl reprezintă în România. Nici bine n-a ajuns pe tărâmul mexican, căci Andreea s-a lăsat pozată în ipostaze incendiare.

Andreea Mantea are o siluetă de invidiat!

Andreea Mantea a trecut printr-un proces de schimbare, dacă în urmă cu un an se plângea că a acumulat mai multe kilograme în plus, iar silueta de odinioară îi lipsește foarte mult, e bine, vedeta s-a mobilizat și în tot acest timp a trecut printr-o schimbare drastică. 

Prezentatoarea Tv a fost foarte atentă la alimentația sa, având un plan alimentar bine pus la punct, iar acum se poate lăuda cu formele de altădată.

Recent, prezentatoarea celui mai iubit show matrimonial de la Kanal D ”Casa Iubirii” a plecat în America de Nord, mai exact în Mexic, acolo unde o așteaptă multe activități frumoase cu brand-ul de make-up pe care îl reprezintă, însă nu s-a putut abține să nu facă și câteva fotografii în costum de baie, pe plajele însorite din Cancun. Îmbrăcată într-un costum de baie roșu, care îi pune în evidență formele, Andreea Mantea s-a pozat în ipostaze incendiare.

”Am inceput saptamana bine! Doamne ajuta sa fie asa pana la final! 🥳🥳🥳 Urmeaza o SUPER experienta”, a scris Andreea Mantea în dreptul fotografiilor în costum de baie.

Citește și: Aisa este noua concurentă din Casa iubirii! Frumoasa roșcată a venit să își caute jumătatea! Iată cine este băiatul pe care l-a plăcut din prima clipă în care l-a văzut! „Băieți, am venit cu gândul să vă cunosc pe toți, dar cineva mi-a atras în mod specia

Andreea Mantea a ajuns față în față cu Jurații, la “Bravo, ai stil!” 

Pentru o întâlnire atât de specială frumoasa vedetă s-a pregătit intens. Cu un styling atent studiat, perfect pentru această ocazie, vedeta a defilat cu grație în noul platou de la “Bravo, ai stil!”. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

“Doamne, ce frumos este! Mă descurc? Este foarte frumos aici la voi!”,   a spus Andreea Mantea, în momentul defilării pe podiumul de la “Bravo, ai stil!”, sub privirile admirative ale celor trei jurați și ale Ilincăi Vandici, prezentatoarea show-ului. 

Citește și: Tensiuni de proporții în Casa iubirii! Nona se va înfuria teribil din cauza rivalei sale, Patricia! „A luat legătura cu fostul meu soț!” Aflați cum va reacționa Patrick și ce se va întâmpla, marți, 18 aprilie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

 

 

 

 

 

 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.