Cum arăta Antoni de la „Casa iubirii” în urmă cu șase ani! Fotografiile în care cu greu îl recunoști

Autor: Lavinia Medrea
Colaj Antoni Casa iubirii Foto(5)

Cum arăta Antoni acum 6 ani

Sursa: Instagram Rosa Antoni

Antoni Rosapinta, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți din „Casa iubirii”, arăta extrem de diferit în urmă cu doar șase ani! Fotografiile cu concurentul te vor uimi în totalitate.

Antoni Rosapinta, unul dintre concurenții sezonului 3 al competiției „Casa iubirii” de la Kanal D, prezentată de Andreea Mantea, este un tânăr foarte îndrăgit care a reușit să-și adune o comunitate mare de admiratori, dar și domnișoare care se topesc datorită aspectului fizic al concurentului. Puțini știu, însă, cum arăta tânărul în urmă cu șase ani.

Cum arăta Antoni de la „Casa iubirii” în urmă cu șase ani

Dacă în prezent știm că Antoni este un tânăr bine făcut, cu păr creț, mustață și cioc, foarte șarmant și seducător, iată că în urmă cu șase ani lucrurile stăteau diferit. Concurentul de la „Casa iubirii” era doar un copil firav și simpatic, iar fotografiile cu el din acea perioadă te fac să te întrebi de două ori dacă este chiar Antoni în imagini.

Citește și: Gagea își iese din minți în platou din cauza Alexandrei! „Pentru nimeni în viața asta nu mă mai schimb!”. Concurenții îl pun la zid

În fotografiile cu Antoni din perioada 2018-2020 se poate observa că tânărul nu avea un corp la fel de bine lucrat la sală ca în prezent, părul lui nu era creț și, pe lângă asta, lipseau ciocul și mustața. Până și stilul vestimentar al concurentului de la „Casa iubirii” era mult mai diferit acum șase ani față de prezent.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Cine este Antoni de la „Casa iubirii”

Despre Antoni știm că are 20 de ani, este din Pitești și are o mamă româncă și un tată italian. De când a intrat pentru prima dată în „Casa iubirii”, concurentul s-a declarat mult mai atras de cultura italiană decât de cea română. Antoni se consideră un tânăr isteț și perseverent, atuuri care îl ajută să aibă succes în tot ceea ce-și propune.

Citește și: Ștefania, afectată de conversațiile bulversante care au apărut în mediul online despre Cosmin! „S-ar părea că ar avea pe cineva afară!” Iată cum a reacționat concurentul și ce controverse s-au iscat în Casa iubirii