Cum arată apartamentul de 117.000 de euro al lui Maurice Munteanu. Canapeaua din sufragerie este fabricată în anul 1951

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 29 aug 2024, 15:26
colaj maurice munteanu Foto(5)

Maurice Munteanu a făcut turul casei lui, pe TikTok

Sursa: TikTok edivas1le

Recent, Maurice Munteanu, cunoscut fashion editor și vedetă TV, și-a deschis ușile apartamentului său într-un videoclip pe TikTok, prin intermediul căruia a oferit o privire fascinantă asupra spațiului său personal.

Locuința lui Maurice Munteanu, un apartament cu două camere, se află într-un bloc rusesc construit pentru armată în anii '50 și reflectă în mod clar personalitatea și gusturile lui sofisticate.

Cum arată apartamentul lui Maurice Munteanu

La începutul clipului, vedeta a adus în prim-plan faptul că visa încă de când era mic să locuiască într-un bloc rusesc: „Astea sunt niște blocuri care mă obsedează din copilărie.

Sunt blocurile rusești, au fost construite pentru armată prin anii '50. Sunt foarte, foarte solide. Mă simt, cumva, ca la Berlin, deși suntem în București".

Apartamentul, achiziționat la un preț estimat între 115.000 și 117.000 de euro, are aproximativ 60 de metri pătrați și este situat într-o zonă bună a Bucureștiului, conform lui Maurice. „Mie ăsta mi se pare prețul corect pentru un apartament de 60 și un pic de metri pătrați, într-o zonă decentă”.

Unul dintre punctele centrale ale livingului său este canapeaua vintage, o piesă unică din anul 1951, confecționată din piele 100% naturală. Maurice a investit între 7.000 și 8.000 de euro în această piesă de mobilier, care adaugă o notă de eleganță și istorie spațiului. De asemenea, masa din marmură, un bloc masiv care cântărește considerabil și este evaluată la aproximativ 4.000

de euro, completează estetica sofisticată a camerei.

Citește și: EXCLUSIV! Care este primul lucru pe care Maurice Munteanu îl face atunci când ajunge la filmările show-ului „Bravo, ai stil!”. Obiceiul inedit pe care juratul îl are

Maurice și-a amenajat apartamentul în întregime, fără a apela la surse externe de inspirație. Acesta a evidențiat importanța ca un spațiu de locuit să reflecte cu adevărat identitatea proprietarului său: „Prețurile sunt mai puțin importante.

Ce-i mai important, de fapt, e ca spațiul în care locuiești să te definească.(...) Mi se pare vital ca în spațiul în care locuiești să te simți foarte bine”.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”

Maurice Munteanu și-a prezentat întreg apartamentul pe TikTok

În living, fashion editorul are o bibliotecă impresionantă, aceasta ocupă un perete întreg și găzduiește numeroase opere literare. În respectiva cameră se mai regăsește și o mini colecție de figurine cu mașini.

Dormitorul, situat la intrare, este amenajat fără uși, pentru a maximiza spațiul disponibil.

Aici, Maurice Munteanu își păstrează o parte din vasta sa colecție de parfumuri, care ocupă două rafturi, în timp ce restul colecției se află în baie: „Sunt obsedat de parfumuri”.

Citește și: Cât costă chiria pentru o garsonieră sau un apartament cu două camere în București 2024: Prețul chiriilor au crescut cu 15% comparativ cu anul precedent

Bucătăria apartamentului, deși mică, este frumos amenajată, cu un blat și o chiuvetă orientate spre geam, pentru a-i permite lui Maurice să aibă o vedere plăcută în timp ce gătește sau spală vasele. De asemenea, bucătăria găzduiește câteva figurine din ceramică, o altă colecție care îi aduce bucurie vedetei.

Sursă foto/video: TikTok edivas1le