Cum arată apartamentul de lux pe care Nicoleta Luciu l-a scos la vânzare? Este situat în Delta Văcărești, iar priveliștea este uluitoare. FOTO

Author: Bianca Hriscu
Actualizat: 31 ian 2021, 04:30
nicoleta lucriu isi vinde apartamentul Foto(6)
Nicoleta Luciu în timpul unei ședințe foto
Sursa: Facebook

Sunt ani buni de când Nicoleta Luciu a decis să părăsească Bucureștiul, aceasta locuind alături de soț și de copii la Miercurea Ciuc. Având în vedere acest lucru, vedeta a scos la vânzare apartamentul de lux din Capitală.

Pentru că își petrece majoritatea timpului departe de zona Capitalei, Nicoleta Luciu a luat decizia de a renunța la apartamentul din București. Vedeta a făcut anunțul pe o rețea de socializare, oferind toate detaliile despre locuința pe care a scos-o la vânzare.

Cu cât vinde Nicoleta Luciu apartamentul de lux din București? Imagini din interiorul locuinței

Nicoleta Luciu a mărturisit că de apartamentul din București pe care l-a scos la vânzare o leagă foarte multe amintiri, însă, având în vedere că ajunge foarte rar în Capitală, aceasta a luat

decizia de a-l vinde. Astfel, pe contul de facebook, vedeta a postat un filmuleț de prezentare, considerând că este cea mai bună modalitate prin care cei interesați pot face un tur virtual al apartamentului pentru a se convinge că acesta merită cumpărat.

Citeste si: Cum s-au fotografiat surorile Luciu. „Noaptea am putea face infarct daca va vedem asa”

Locuința are 130 de metri utili și o terasă generoasă de 40 de metri.

Apartamentul este compus din 4 camere, 2 băi și este complet mobilat și utilat. Mai mult decât atât, pentru că se află la etajul 16 din 17,  priveliștea este uluitoare, complexul fiind situat în Delta Văcărești, o zonă cunoscută pentru peisajele superbe. Nicoleta Luciu a ținut să precizeze că apartamentul vine la pachet cu două locuri de parcare, complexul fiind păzit în permanență. Pentru locuința de lux, Nicoleta Luciu cere un preț piperat, mai exact 350,000 de euro, la care se adaugă și TVA, însă este convinsă că imaginile îi vor atrage ca un magnet pe potențialii cumpărători.

"Vreau să-mi iau rămas bun de la ceva drag sufletului meu, apartamentul în care am avut multe amintiri frumoase. Ne-am mutat în alt oraș și îl vând cui își doreste să atingă fericirea si nu numai.", a scris Nicoleta Luciu pe facebook, în dreptul clipului video în care este prezentat apartamentul de lux.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

Citeste si: Nicoleta Luciu, schimbare spectaculoasa de look! Iata cum arata vedeta si ce reactie au avut cei apropiati cand au vazut-o

Dacă în trecut era tot timpul prezentă în emisiunile de televiziune, fiind considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, după ce a devenit mamă, Nicoleta Luciu a decis să se ocupe de creșterea copiilor și de familie, motiv pentru care s-a retras din lumina reflectoarelor.

Citeste si: Era cea mai sexy femeie a României! Ce face și cum arată azi însă Nicoleta Luciu