Cum arată apartamentul din inima Romei al Ramonei Bădescu! „Întotdeauna am fost aici cu gândul”

Autor: Diana Ghita

Ramona Bădescu locuiește într-un apartament foarte cochet

Sursa: Libertatea

Actrița română Ramona Bădescu locuiește în Roma, Italia de mai bine de 30 de ani. Acolo, aceasta locuiește într-un apartament superb cu familia ei.

Ramona Bădescu trăiește într-un frumos apartament din capitala Italiei alături de familia ei: partenerul său, Fabio Cali, și fiul lor Ignazio, în vârstă de 4 ani, alături de care se simte foarte împlinită.

Cum arată apartamentul Ramonei Bădescu

Apartamentul din centrul Romei a fost transformat într-un cămin cald și primitor de către vedetă, întrucât a avut grijă ca decorul să fie în ton cu personalitatea ei de artistă și, în același timp, să fie înconjurată de o bucățică de natură.

„Am doi mandarini chinezești aici, așa că mâncăm direct din copac. Face foarte bine la sănătate. Fructele sunt mici și foarte aromate!(...) Am aici și o producție de lămâi, bio, foarte bună! Uite și dafinul! Am toată plantația!”, a declarat actrița pentru click.ro.

Apartamentul acesteia este format dintr-un living spațios și foarte luminos, unde Ramona își ține pianul, la care vedeta obișnuiește să le cânte câteva acorduri celor care îi calcă pragul.

De asemenea, oaspeții sunt încărcați cu o energie pozitivă și de tablourile impunătoare și viu colorate, alese de către Ramona Bădescu.

Citește și: Ramona Bădescu, declarații în exclusivitate despre viața de familie. Ce spune aceasta despre a fi mama unui al doilea copil: „Este cea mai grea meserie”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Ramonei Bădescu îi este dor de România

Actrița se mai mândrește cu o bibliotecă impresionantă, care conține importante opere literare și titluri de colecție, dar și cu dressingul generos, unde își ține ținutele și accesoriile.

Femeia dezvăluie că se simte acasă în apartamentul din inima Romei, însă, gândul o poartă deseori la plaiurile natale. De asemenea, aceasta dezvăluie că niciodată nu-și va uita originile, dar nici experiențele prin care a trecut, datorită naționalității sale, cu care se va mândri mereu.

Citește și: Ramona Bădescu, mamă de fetiță? Dezvăluire emoționantă la „40 de întrebări cu Denise Rifai”: „Aș fi cea mai fericită mamă, să am un băiat și o fată!”

„Trăiesc de 33 de ani la Roma, departe de țară, dar întotdeauna am fost aici cu gândul. Întotdeauna sângele meu a fost sânge de româncă. De fiecare dată am luptat pentru dreptatea românilor.

De multe ori am fost priviți cu răutate, cu prejudecăți.

De multe ori am primit amenințări cu moartea. De multe ori, românii erau un popor despre care nu se știa. Acum știu, pentru că noi ne-am câștigat o identitate, identitatea românească. Acum luptăm și luptăm uniți”,  a dezvăluit Ramona Bădescu pentru unica.ro.