Ce cadou a primit Alice Cavaleru, soția lui Vladmir Draghia de la Moș Crăciun. Multe femei efectiv ar fi fost foc și pară

Author: Alice Popescu
Actualizat: 22 sep 2022, 05:55

Cum vor petrece Craciunul Alice Cavaleru si Vladmir Draghia

Sursa: Captură KANAL D

Vladimir Draghia si sotia lui, Alice Cavaleru, au dezvaluit ca vor petrece Sarbatorile acasa, cam cum se intampla de obicei la ei in familie.

In familia Draghia, se pare ca Sarbatorile de iarna se petrec acasa in intimitatea caminului, iar daca se pune problema de gatit, cei doi recunosc ca la acest capitol sunt restanti asa ca nu se pune problema de a face mancaruri de Craciun, ci mai degraba comanda ceva. Insa de data aceasta, Alice il ameninta pe Vladimir cu un tiramisu pe care i l-a promis de cand se cunosc ei.

Citeste si: EXCLUSIV! Maurice Munteanu despre cea mai frumoasă amintire de Craciun din copilarie: "Îmi aduc aminte că a intrat mama în camera și mirosea foarte frumos, a parfum, era coafata, îmbrăcată, avea o rochie cu spatele gol, și m-au chemat lângă pom"

Cum e atmosfera de Sarbatori in familia Draghia

Vladimir Draghia: "Am decorat impreuna apartamentul, toti in mod egal, inclusiv Ioco a avut aportul lui.

Agitatia din timpul lui 2021 i-a determinat pe Vladimir si pe Alice sa vada Craciunul ca pe o zi de relaxare totala fara batai de cap.

Alice Cavaleru: "Nu prea gatim, o sa fac un tiramisu imediat. N-o sa gatim. O sa petrecem sarbatorile acasa. Am pregatit cadourile pentru Mos. De dupa ziua ei, Zora viseaza la cadourile de Mos Craciun.

Isi doreste un ceas cu telefon sa ne poata suna si sa faca poze si sa poata trimite scrisori."

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Ce cadouri au primit Vladimir si Alice de la Mos Craciun

Vladimir Draghia: "Mie, Mos Craciun mi-a adus o bormasina, iar ei i-am luat un fier de calcat si o oala de fiert."

Plecat sa o aduca acasa pe Zora de la prietenii sai, Alice a aratat darul pregatit pentru Zora si anume acea papusa bebelus pe care si-o dorea nespus: "L-am cautat impreuna in Barcelona, nu l-am gasit si l-am comandat online. Ei ii plac foarte mult lucrurile astea legate de Mos. Si-a dorit un bebelus care plange. Sper sa planga ca altfel am incurcat-o.

O sa-i placa foarte mult. Mi-a zis ca n-o sa se mai joace niciodata cu alt bebelus, asta sa imi arate ca si-l doreste foarte mult!"