Cum arată astăzi actorii din serialul Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii! Au trecut zece ani de la încheierea filmărilor și îndrăgiții protagoniști sunt complet schimbați

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 feb 2024, 22:06
video Foto(4)

Ce mai fac renumiții actori din serialul Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, la zece ani de la încheierea filmărilor! Iată cum arată îndrăgiții protagoniști Meryem Uzerli și Halit Ergenç!

Producția turcească Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, a devenit un adevărat fenomen încă de la difuzarea primelor episoade la Kanal D. Serialul a fascinat publicul atât prin scenariul inedit, decorurile de poveste, cât și datorită actorilor carismatici și talentați, care au pus în scenă momente și scene monumentale ce au rămas pentru totdeauna în inimile telespectatorilor. Îndrăgiții actori care au dat viață personajelor din serialul fenomen Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, sunt și astăzi la fel de adulați de publicul larg.

Trecerea celor zece ani de la încheierea filmărilor se poate observa și pe chipurile celebrilor actori, care au făcut furori pe micile ecrane și continuă să încânte publicul cu noi proiecte de succes și în prezent.

Ce mai fac îndrăgiții actori din serialul Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, la zece ani de la încheierea filmărilor

Serialul cu tematică istorică, Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii (cu denumirea originală: Muhteşem Yüzyıl) a fost filmat între anii 2011 și 2014, în mai multe zone ale Turciei.

Din distribuția îndrăgitei producții au făcut parte mulți actori celebri și apreciați, care aveau deja un renume atât în țară natală, cât și în străinătate. La zece ani de la încheierea filmărilor, actorii care au făcut furori atunci pe micile ecrane datorită talentului și abilităților excepționale, sunt astăzi mai maturi, dar la fel de carismatici.

Actrița Meryem Uzerli, care avea atunci doar 30 de ani, a dat viață personajului principal, Sultana Hurrem, ce a uluit prin frumusețea ei naturală și prin talentul și carismă aparte.

Între timp aceasta a devenit mămică a două fetițe, Lara și Lily, iar în prezent se află în Germania, acolo unde s-a retras împreună cu partenerul ei de viață pentru a duce o viață liniștită. Însă îndrăgita actrița a promis fanilor săi din Turcia din străinătate că va reveni în Istanbul ori de câte ori i se va oferi un nou proiect bun.

Citește și: Berguzar Korel și Halit Ergenç și-au surprins din nou fanii cu o apariție de senzație în mediul online! Iată cum au fost filmați în Londra! „Am vrut să vă împărtășesc aceste momente romantice”

Actorul Halit Ergenç, care avea la acea vreme 43 de ani, a interpretat magistral rolul principal al neînfricatului Sultan Suleyman și a cucerit publicul cu talentul și carisma sa captivantă. În cei zece ani care au trecut de la încheierea filmărilor, celebrul actor s-a dedicat mai mult familiei sale, însă în paralel a continuat să joace și în noi proiecte. Între timp, îndrăgitul actor Halit Ergenç și soția lui, Berguzar Korel au devenit părinți de încă două ori și au în prezent trei copii superbi pe care îi adoră.

Anul trecut cei doi actori au decis să se mute în Londra, însă nu au exclus ideea de a reveni în Turcia ori de câte ori li se va oferi un nou proiect important.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Talentata actriță Pelin Karahan, care a dat viață Sultanei Mihrimah, fiica marelui Sultan, a devenit între timp o soție devotată și o mămică împlinită. Aceasta are doi băieți minunați și un soț iubitor și au o căsnicie frumoasă.

Citește și: Noul an a început cu o veste tristă pentru actorii din Turcia! O mare actriță s-a stins din viață, lăsând în urmă multe regrete și durere! Iată ce mesaj tulburător a transmis actorul Halit Ergenç la priveghiul colegei sale! „Mi-e foarte greu să vorbesc!”

Un alt actor care a rămas în inimile telespectatorilor din România a fost carismaticul Selim Bayraktar, care a jucat rolul amuzantului eunuc Sumbul. Acesta avea atunci doar 38 de ani, însă s-a descurcat de minune și a interpretat magistral rolul care de altfel i-a schimbat viața, deoarece i-a adus cel mai mare succes de până atunci pe plan profesional.