Cum arată astăzi Ahmet din serialul „Aripi frânte”. Schimbare radicală de look pentru actorul în vârstă de 38 de ani

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 24 iul 2023, 01:30
Sursa: Captură KANAL D

După ce s-au terminat filmările pentru serialul turcesc „Aripi frânte”, actorul Ahmet Varlı a trecut printr-o schimbare radicală de look. Iată cum arată astăzi actorul care îl interpretează pe Ahmet în serialul turcesc.

Ahmet Varlı, în vârstă de 38 de ani, este un cunoscut actor turc, celebru pentru rolurile pe care le-a interpretat în mai multe seriale turcești. Iată cum arată astăzi actorul, la 4 ani de la terminarea filmărilor.

Schimbare de look pentru Ahmet Varlı, actorul care joacă în serialul „Aripi frânte” 

Majoritatea actorilor pe care telespectatorii Kanal D îi urmăresc, în prezent, în serialul turcesc „Aripi frânte” au trecut prin schimbări de look de-a lungul anilor, având în vedere că filmările pentru îndrăgitul serial s-au terminat în anul 2018.

Evident, de atunci actorii au mai acceptat și alte proiecte, multe dintre ele venind la pachet cu schimbări de ordin fizic. Printr-o situație similară a trecut și actorul Ahmet Varlı, cel care îl interpretează pe Ahmet în serialul turcesc „Aripi frânte”. Acesta și-a schimbat radical look-ul, astfel că și-a deschis nuanța părului, a optat pentru o nouă tunsoare care să îi permită să își așeze părul pe spate și și-a schimbat inclusiv felul în care își aranjează mustața și barba. 

Între imaginile de acum 4 ani și cele surprinse în prezent există o diferență foarte mare, semn că actorul turc a fost nevoit să facă unele schimbări pentru rolul pe care îl interpretează în prezent. Noul look al actorului pune accentul pe semnele îmbătrânirii, firele albe de păr și ridurile fiind accentuate, semn că este nevoie de toate aceste schimbări pentru ca Ahmet Varlı să se identifice cât mai bine cu personajele pe care le interpretează.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: El este actorul despre care s-a zvonit că s-ar fi îndrăgostit de frumoasa actriță Melis Tüzüngüç, Zeynep din serialul Aripi frânte, în urmă cu șase ani!

Cine este, de fapt, actorul care îl interpretează pe Ahmet în serialul „Aripi frânte”?

Ahmet Varlı dă viață personajului Ahmet în serialul „Aripi frânte”, difuzat la Kanal D de luni până joi, de la ora 20:00. Actorul interpretează un rol negativ, fiind bărbatul îndrăgostit nebunește de Zeynep, femeia pentru care este gata să facă orice. Obsesia lui pentru Zeynep îl împinge să facă tot felul de greșeli. 

Ahmet Varlı este născut 25 marie 1984, iar în 2022 a împlinit vârsta de 38 de ani.

Actorul și-a început cariera în anul 2008, asta după ce a urmat Facultatea de Arte Plastice, Departamentul de Actorie, în cadrul Universității Maltepe. Și-a început cariera jucând în „The Devil's Shoe”, iar ulterior a apărut în mai multe proiecte, atât filme, cât și seriale de televiziune. Este considerat unul dintre cei mai talentați actori din Turcia. 

Citeste si: Onur din serialul Aripi frânte, transformare uluitoare de look! Iată cum arăta celebrul Ümit Kantarcılar cu barbă și cu părul lung, în urmă cu patru ani!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.