Cum arată astăzi Elvan din serialul Fiica ambasadorului. Hivda Zizan Alp a trecut printr-o schimbare radicală și este mai sexy ca niciodată

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 07 mar 2023, 01:00

Elvan din serialul Fiica ambasadorului

Sursa: instagram Hivda Zizan Alp, captura youtube

Hivda Zizan Alp este actrița care a interpretat-o pe Elvan în serialul Fiica ambasadorului. Iată cum arată actrița după terminarea îndrăgitului serial.

Hivda Zizan Alp a jucat în serialul Fiica ambasadorului, producție turcească ce s-a bucurat de mare succes în România, în urma difuzării la Kanal D. După terminarea serialului, Hivda Zizan Alp, actrița care a interpretat-o pe Elvan, a trecut printr-o transformare spectaculoasă. Cum arată astăzi? 

Hivda Zizan Alp, complet schimbată după terminarea serialului Fiica ambasadorului. Cum s-a fotografiat actrița? 

În serialul Fiica ambasadorului, Hivda Zizan Alp a dat viață personajului Elvan, o femeie destul de discretă, retrasă, simplă, dar în același timp foarte ambițioasă.

Rolul pe care l-a interpretat nu i-a permis să își pună în evidență prea mult feminitatea, astfel că la filmări, Hivda Zizan Alp purta mai tot timpul ținute sobre. Ei bine, în viața de zi cu zi, actrița Hivda Zizan Alp este mult mai îndrăzneață, iar ca dovadă a acestui lucru stau fotografiile pe care le postează pe contul de instagram. 

Actrița care a dat viață personajului Elvan în serialul turcesc Fiica ambasadorului s-a fotografiat purtând un top foarte decupat, aceasta afișând o imagine sexy, totul spre surprinderea fanilor de pe instagram care nu sunt obișnuiți să o

vadă în această ipostază. Mai mult, de când s-au terminat filmările pentru serialul Fiica ambasadorului, actrița Hivda Zizan Alp a slăbit destul de mult, astfel că acum se poate lăuda cu o siluetă trasă prin inel și care îi poate permite să poarte ținute care să îi evidențieze formele și să o pună în valoare. 

Citeste si: Cine va fi soția lui Kadir Dogulu în noul serial în care celebrul actor va juca alături de Neslihan Atagul, după nouă ani! Este una dintre cele mai frumoase actrițe din Turcia

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cine este Hivda Zizan Alp și câți ani are? 

Hivda Zizan Alp este o actriță foarte apreciată și talentată, aceasta fiind distribuită de-a lungul timpului în mai multe proiecte de succes, printre ele și serialul Fiica ambasadorului care a fost difuzat la Kanal

D. Hivda Zizan Alp  are doar 28 de ani, s-a născut pe data de 9 noiembrie 1993 în Istanbul și a reușit ca până la această vârstă să își construiască o carieră de succes în lumina reflectoarelor. Nu doar că este o actriță iubită de public, ci stăpânește foarte bine și vioara, instrumentul pe care l-a studiat în timpul facultății. 

După terminarea liceului, Hivda Zizan Alp a ales să urmeze muzica, astfel că a studiat vioara în cadrul Conservatorului de Stat al Universității Mimar Sinan.

Convinsă că pasiunea ei pentru actorie merită o șansă, Hivda Zizan Alp a urmat ulterior și cursurile Facultății de Teatru în cadrul Conservatorului Universității Haliç.

În prezent, actrița Hivda Zizan Alp a ajuns să fie cunoscută atât în Turcia, cât și în țările unde au fost difuzate serialele în care a jucat, iar pe instagram, aceasta este urmărită de 402 mii de persoane.

Citeste si: Cum arată astăzi Gediz din serialul Fiica ambasadorului. Schimbare de look radicală pentru actorul Uraz Kaygılaroğlu

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.