Cum arată astăzi micuța Melek din serialul „Fiica ambasadorului”. S-a transformat într-o adevărată domnișoară

Autor: Amalia Georgescu

Beren Gencalp a făcut parte din distribuția serialului turcesc „Fiica ambasadorului”

Sursa: instagram Beren Gencalp

Fanii serialului turcesc „Fiica ambasadorului” au îndrăgit-o pe micuța Melek încă din primul moment. Iată cum arată astăzi actrița Beren Gencalp și cât de mult s-a schimbat de la încheierea filmărilor și până în prezent.

Cine nu a îndrăgit-o pe micuța Melek din serialul „Fiica ambasadorului”? Personajul interpretat de actrița Beren Gencalp a reușit să îi cucerească rapid pe telespectatori. Cum arată astăzi micuța actriță și ce imagini postează pe contul de instagram? 

Beren Gencalp, transformare radicală. Cum arată astăzi Melek din serialul „Fiica ambasadorului”? 

Când au început filmările pentru serialul „Fiica ambasadorului”, actrița Beren Gencalp avea doar 8 ani.

Cu toate acestea, micuța actriță a reușit să intre foarte bine în pielea personajului Melek, astfel că a cucerit publicul cu naturalețea și gingășia ei. Timpul a trecut, iar acum, la doi ani de la momentul în care a acceptat să joace în serialul turcesc „Fiica ambasadorului”, actrița Beren Gencalp s-a transformat într-o adevărată domnișoară.

La 11 ani, actrița Beren Gencalp, cea care a dat viață personajului Melek, știe să pozeze asemenea unui model cu foarte multă experiență, este foarte hotărâtă și foarte activă pe contul său de instagram.

În plus, din fotografiile pe care le postează în mediul online se pare că actrița Beren Gencalp este pasionată și de modă. Ținutele ei sunt mai tot timpul altele, iar piesele vestimentare care le compun nu sunt alese deloc la voia întâmplării. Astfel, micuța Melek din serialul „Fiica ambasadorului” s-a transformat într-o adevărată domnișoară. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Neslihan Atagul, mărturisiri de senzație înainte de marea sa revenire în atenția publicului cu noul proiect! Iată ce părere are despre faptul că va juca alături de soțul ei!

Cine este Beren Gencalp și câți ani are? 

Publicul din România o cunoaște pe actrița Beren Gencalp din serialul de succes „Fiica ambasadorului”, care a fost difuzat la Kanal D și unde aceasta a interpretat rolul micuței Melek, fiica lui Nare și a lui Sancar.

Beren Gencalp urmează să împlinească 11 ani, aceasta fiind născută pe 11 noiembrie 2011. Deși are o vârstă fragedă, Beren Gencalp visează la o carieră în lumina reflectoarelor, aceasta dorindu-și să devină o actriță de succes. 

Beren Gencalp adoră animalele, natura și îi place ca în timpul liber să deseneze. 

Serialul „Fiica ambasadorului”, care a făcut parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D, i-a cucerit pe telespectatori.

Scenariul foarte bine pus la punct, dar și actorii de top care au făcut parte din distribuția serialului l-au adus în topul preferințelor fanilor serialelor turcești. 

Citeste si: Tuba Büyüküstün, eroina serialului Fiica ambasadorului, surprinsă din nou în compania celebrului Murat Boz! Există sau o relație de iubire între cei doi actori? Iată cum au fost fotografiați!

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.