Cum arată astăzi Ozan din ”Furtună pe Bosfor”. Actorul Burak Tozkoparan este de nerecunoscut după ce a acumulat câteva kilograme în plus

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 03 mai 2023, 06:55

Cum arată astăzi Ozan din ”Furtună pe Bosfor”

Sursa: Instagram

Actorul Burak Tozkoparan este de nerecunoscut la cinci ani de la finalizarea filmărilor pentru producția ”Furtună pe Bosfor”.

Burak Tozkoparan a devenit celebru după rolul interpretat în producția de succes ”Furtună pe Bosfor”, difuzată la Kanal D. Acesta se numără printre cei mai îndrăgiți actori din Turcia, nu de puține ori a fost supranumit în presa turcă "Leonardo DiCaprio al Turciei", asemănarea dintre el și celebrul actor fiind incontestabilă. 

Cum arată Ozan din”Furtună pe Bosfor” astăzi, la cinci ani de la încheierea filmărilor 

Chiar dacă nu a mai apărut în nicio producție turcească difuzată în România, actorul își continuă activitatea, recent a jucat într-un film de epocă, iar pasiunea pentru muzică este încă vie în inima lui.

În urmă cu câțiva ani, Burak a declarat că a cântat în mai multe trupe, însă cea mai lungă perioadă a petrecut-o în trupa „Kara Patlican”.

În prezent, pe pagina sa de Instagram, postează destul de des poze și filmulețe de la repetiții, semn că muzica este pe primul plan în viața lui, însă nu a renunțat nici la actorie.

Citeste si: Cansu Dere, actrița din “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”, revine la Kanal D într-un nou serial tulburător. ”Infidelul”, producția care din 17 august va prezenta telespectatorilor o poveste realistă despre viață, iubire și trădare

Anii au trecut și și-au pus amprenta asupra lui Burak, cel care a dat viață personajului Ozan în serialul ”Furtună pe Bosfor”. Acesta este de nerecunoscut, a acumulat câteva kilograme în plus și și-a lăsat părul să crească. Dacă în urmă cu câțiva ani făcea ravagii cu tunsoarea lui și avea un trup bine lucrat, ei bine, acum nu putem spune același lucru.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

De remarcat este faptul că pasiunea lui pentru motociclete încă există, semn că actorul nu prea și-a schimbat gusturile peste ani și a rămas același.

Îi place să cânte la tobe, să se plimbe cu motocicleta, dar și călătoriile. Burak este desul de activ în mediul online, pe pagina de Instagram este urmărit de 1,6 milioane de oameni, semn că are o mulțime de fani care îi urmăresc postările și sunt la curent cu tot ce face actorul.

Citeste si: Cum arată fosta soție a lui Umit Kantarcilar, Onur din serialul „Aripi frânte”. Au divorțat după 2 ani de mariaj