Cum arată băiatul cel mare al lui Alex Velea și al Antoniei. Dominic face senzație pe Instagram

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 14 dec 2021, 14:14
Alex Velea și Antonia
Sursa: Facebook

Alex Velea și Antonia se mândresc cu cariera lor din industria muzicală din România, dar și cu familia. Iată cum arată copiii artiștilor.

Alex Velea şi Antonia formează unul dintre cele mai îndrăgie cupluri din lumea showbiz-ului. Ce doi artiști au împreună doi băieți, Dominic și Akim, iar Antonia mai are o fetiță, Maya, din căsnicia anterioară. Iată cum arată micuții și cum au a reușit să facă senzație pe rețelele sociale.

Citeste si: Antonia, vacanță în Italia alături de fostul soț, Vincenzo Castellano. Cum s-au fotografiat cei doi

Cum arată Dominic, Akim și Maya

Antonia și Alex Velea au copii la fel de frumoși ca ei, se înțeleg și se distrează de minune. Cei doi artiși publică de fiecare dată când au ocazia poze cu micuții lor. 

Recent, Alex a publicat pe pagina sa oficială de Instagram o poză cu băiatul său cel mare, Dominc, prezentându-l în ipostaza de mare „cuceritor”.

Și nu este tocmai greșit, judecând după faptul că, la vârsta de doar șase ani, Dominic face deja senzație printre fani. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Velea (@iamvelea)

Într-un timp foarte scurt, fotografia cu Dominic a adunat mai bine de treizeci de mii de aprecieri și numeroase comentarii de laudă.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Antonia și Alex Velea, prima reacție după ce o tânără i-a acuzat de bullying. Vedetele ar putea merge în instanță

Nici Akim, fiul cel mic al celebrului cuplu, nu e mai prejos. Mezinul are în prezent patru ani și mulți dintre fanii Antoniei și ai lui Alex Velea îl îndrăgesc.

Pe lângă Dominic și Akim, băieții pe care îi are cu Alex Velea, Antonia mai are o fiică, pe Maya, din mariajul cu Vincenzo Castellano.

Fiica cea mare a Antoniei, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Antonia postează destul de des  pe rețelele sociale imagini adorabile cu aceasta. Micuța seamănă din ce în ce mai mult cu mama ei, căreia i-a moștenit fără doar și poate frumusețea. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by •AntoniA• (@antonia)

Alex Velea a cerut-o de soție pe Antonia

În luna iulie a acestui an, Alex Velea a cerut-o de soție pe Antonia. Cântăreața a acceptat imediat, iar artistul a publicat o fotografie cu ea și cu inelul superb pe care i l-a oferit, după opt ani de relație, alături de un mesaj de suflet:  "A zis Da. Ești focul din inima mea! Te iubesc până dincolo de moarte".  

Citeste si: Antonia a postat o fotografie care a trezit interesul fanilor. Este sau nu este vedeta însărcinată pentru a patra oară? „Cineva are burtică”

Emoționată, cu lacrimi în ochi, Antonia radia de bucurie.  "Daaa o mie de ori", a scris și bruneta într-un comentariu. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Velea (@iamvelea)

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.