Cum arata baietelul care REFUZA sa manance altceva in afara de BISCUITI. Are doi ani, dar cantareste cat un copil de trei luni!

Autor: A.D. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:07

Harvey-Jay, un baietel in varsta de numai 2 ani din Marea Britanie, a mancat de cand se stie numai biscuiti.

Micutul refuza pur si simplu sa manance altceva, iar mama lui, o tanara in varsta de 23 de ani spune ca este disperata. Femeia da vina pe doctori, care, in opinia ei, nu si-au dat silinta sa prescrie copilului ei o dieta adecvata, dar care sa fie, insa, si pe gustul micutului. Medicii, insa, dau din umeri explicand ca este exclusiv vina mamei ca a ajuns sa fie atat de mofturos la mancare.



Harvey-Jay are doi ani, dar cantareste aproape 7 kilograme, adica greutatea unui copil in jur de 3- 4 luni. Recent, baiatul a stat 10 zile intr-un spital din Gloucester, insa medicii nu au avut ce sa-i faca." Sta cu mancarea in gura, o mesteca de colo colo si nu o inghite. Nu stiu ce sa mai fac, sunt la capatul puterilor. Poate sufera de vreun sindrom, trebuie ca medicii sa faca ceva", a declarat indignata mama lui Harvey-Jay pentru Daily Mail.

Baiatul a fost externat, medicii avertizandu-i pe parinti ca starea fiului lor se poate inrautati daca va continua in acest ritm. Specialistii sustin ca fiziologic nu este nimic in neregula cu el, explicand ca refuzul lui de a manca altceva in afara de biscutiti este o chestiune strict legata de comportament.


Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti