Cum arată bărbatul cu care Shakira l-a înlocuit pe Pique. Noul partener al columbienei este tot un sportiv

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 16 feb 2024, 08:21

Shakira are un nou iubit

Sursa: Instagram: Shakira

Artista Shakira și-a refăcut viața după despărțirea de Gerard Pique. Noul iubit al divei latino este un fost jucător NFL.

Shakira a luat o decizie radicală în ceea ce privește relația sa cu Gerard Piqué, după ce a aflat de infidelitatea acestuia. Cântăreața și fostul fotbalist al Barcelonei formau un cuplu stabil de mai bine de un deceniu, începând din 2010, și au împreună doi copii. Cu toate acestea, în urma infidelității sportivului, Shakira a pus capăt relației și s-a mutat în Statele Unite ale Americii cu cei doi copii.

Artista Shakira are un nou iubit

Cântăreața columbiană Shakira a intrat într-o nouă relație cu Julian Francis Edelman, fost jucător în NFL. La vârsta de 47 de ani, artista și-a prezentat public noul partener la petrecerea sa de ziua de naștere din 2 februarie, desfășurată la Miami, acolo unde își crește cei doi copii pe care îi are împreună cu fostul său partener Gerard Piqué.

Citește și: Shakira a fost condamnată la închisoare. Suma uriașă pe care trebuie să o plătească! „Trebuie să-mi aleg cu grijă bătăliile pe care le port”

Edelman, în vârstă de 37 de ani, a jucat pentru New England Patriots în NFL și s-a retras din fotbalul american cu trei ani în urmă. Deși a pus ghetele în cui, el rămâne implicat în fenomen ca specialist și comentator sportiv la postul FOX NFL Kickoff.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Noul iubit al Shakirei, Julian Francis Edelman, în vârstă de 37 de ani, prezintă similarități notabile cu fostul său partener, Gerard Piqué.

Edelman, a cărui vârstă coincide cu cea a fotbalistului Piqué, are o prezență distinctivă, cu păr șaten și ochi deschiși la culoare. Această asemănare fizică poate fi o coincidență sau poate reflecta preferințele personale ale cântăreței columbiene.

Gerard Pique a vorbit despre despărțirea de Shakira

Într-un interviu acordat în noiembrie anul trecut emisiunii „El mon a RAC1”, Gerard Piqué a adus în prim-plan detalii sensibile despre procesul de separare de cântăreața sud-americană, Shakira.

Citește și: Shakira a dezvăluit cine a ajutat-o să facă melodia de despărțire ce a cucerit o lume întreagă

În această dezvăluire publică, Piqué a reacționat la faptul că artista a împărtășit aspecte ale despărțirii lor în versurile melodiilor sale. Shakira a făcut public faptul că fotbalistul i-ar fi fost infidel cu Clara Chia, persoana cu care Piqué are acum o relație oficială, făcând astfel lumină asupra unor momente controversate din viața lor sentimentală.

„Nu pot ieși în fiecare zi să neg lucruri care nu sunt reale. Nu vreau să vorbesc despre asta și nu voi vorbi despre asta, dar oamenii nu știu nici măcar 10% din ceea ce s-a întâmplat. Nici eu nu vreau, pentru că este ceva privat. Aceste discuții fac parte din circ și din spectacol, că oamenii își dau cu părerea fără să știe. În viața mea nu se schimbă nimic din cauza a ceea ce se spune, nu contează. Mă ajută, în ultimii ani ai carierei mele am trăit asta și m-am descurcat destul de bine”, a spus Gerard Pique, potrivit gsp.ro.