Cum arată Beliz din serialul Doctorul minune, fără machiaj! Iată ce aspect are tenul actriței Hazal Turesan, când nu se află pe platourile de filmare!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 dec 2021, 19:34
Hazal Turesan Foto(6)

Hazal Turesan, in rolul Beliz din serialul fenomen Doctorul minune

Sursa: Instagram Hazal Turesan

Hazal Turesan, actrița care a dat viață personajului Beliz în serialul Doctorul minune, este o femeie superba si dincolo de platourile de filmare.

Celebra actriță Hazal Turesan are doar 36 de ani, însă în cei zece ani de experiență pe platourile de filmare a reușit să cucerească publicul cu talentul ei deosebit, dar și cu frumusețea să angelica. Îndrăgita Hazal Turesan se numără printre puținele actrițe din breaslă tânăra a cinematografiei din Turcia, care nu a recurs încă la intervenții estetice de amploare și se simte extrem de mândră de felul în care arată, având o silueta perfectă și un ten impecabil chiar și atunci când nu se machiază pentru filmări.

Cum arată Beliz din serialul Doctorul minune, fără machiaj!

Hazal Turesan s-a născut în anul 1985, în Ankara, acolo unde a crescut alături de sora sa și au primit o educație aleasă din partea părinților lor, doi intelectuali de excepție. Hazal a fost îndrumată încă din adolescență să urmeze studiile Facultății de Relații Internaționale, deoarece părinții săi o vedeau potrivită pentru o profesie în diplomație.

Iar la vârsta majoratului, Hazal a decis să se înscrie la facultatea sugerată de părinții săi, însă pe parcurs a realizat că domeniul nu i se potrivește și s-a reorientat către marea să pasiune, actoria. Această a început să studieze facultatea de Teatru și Film în cadrul Conservatorului de Stat din Ankara, pe care a absolvit-o cu succes în anul 2007, iar la scurt timp a început să primească primele oferte de a juca în seriale de televiziune.

In anul 2008 a debutat pe micile ecrane ale Turciei cu un rol secundar în serialul "Kara Pară Aşk". Și tocmai atunci, Hazal a trecut și prin cea mai grea cumpăna a vieții sale, doarece și-a pierdut tatăl, răpus de cancer la pulmonar. Însă că o profesionistă adevărată, Hazal a găsit puterea să se readune și să revină pe platourile de filmare pentru a-și duce până la capăt rolul, pentru a nu-și rată debutul în actorie.

Au urmat multe alte roluri în seriale de excepție, care au ajutat-o pe Hazal Turesan să urce rapid în topul celor mai apreciate actrițe din Turcia.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Beliz din serialul Doctorul minune, relatie speciala cu cea mai importanta persoana din viata sa! Iata alaturi de cine a fost surprinsa celebra actrita Hazal Turesan!

Aceasta a devenit extrem de apreciată nu doar pentru talentul ei actoricesc desăvârșit ci și datorită frumuseții sale naturale. Hazal se numără printre puținele actrițe care nu au apelat la operații estetice radicale și este tare mândră de tenul ei perfect și de silueta să superbă, pe care desigur o moștenește de la mama sa, care arată incredibil la vârstă sa.

Citeste si: Beliz din serialul Doctorul minune, în rochie de mireasă! Celebra actriță Hazal Turesan și-a uimit fanii cu apariția ei spectaculoasă!