Cum arată Bianca Giurcă blondă! Imaginile în care concurenta de la „Casa iubirii” este de nerecunoscut

Autor: Diana Ghita

Bianca Giurcă a fost blondă

Sursa: Facebook Bianca Giurcă

Bianca Giurcă, o figură carismatică din lumea reality show-urilor, a stârnit curiozitatea publicului prin evoluția ei stilistică. În prezent, Bianca se afișează cu o nuanță șatenă, dar în 2019-2020, tânăra adopta un look total diferit.

În urmă cu patru ani, Bianca Giurcă, noua concurentă de la „Casa iubirii” purta părul lung și blond. De asemenea, în acea perioadă, tânăra avea un stil vestimentar diferit față de cel pe care îl are în prezent, întrucât pare că, pe atunci, prefera ținutele negre sau de culori închise.

Cum arată Bianca Giurcă Blondă

Cu un stil rafinat și o prezență elegantă, Bianca a impresionat încă de pe vremea când își afișa părul blond.

Chiar dacă, în prezent, ea este șatenă, această schimbare de look nu face decât să sublinieze versatilitatea Biancăi, care știe să își adapteze imaginea în funcție de tendințele momentului.

Prezentă acum în cadrul emisiunii „Casa Iubirii”, Bianca continuă să fie o figură remarcabilă și atrage atenția atât prin carisma ei, cât și prin aparițiile sale impecabile. Publicul este entuziasmat să o vadă din nou pe sticlă și să observe evoluția ei în cadrul show-ului matrimonial de la Kanal D.

Citește și: Decizie radicală luată de Bianca Giurcă, după confruntarea cu Giuly si Robert! Ce se întâmplă între concurenta de la „Casa Iubirii” și Patrick: „S-au acumulat mai multe lucruri”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Bianca Giurcă a mai participat, anul trecut, la o emisiune de cuplu, alături de fostul ei iubit, Marius. Chiar dacă cei doi s-au despărțit după ce și-au testat relația, tânăra este hotărâtă să își refacă viața și speră să își găsească alesul printre concurenții de la „Casa iubirii”.

Bianca Giurcă este în centrul unei mari controverse

Până acum s-a zvonit că Bianca ar fi fost chemată de Patrick în competiție, întrucât, în urmă cu câteva luni, cei doi au fost surprinși în timp ce erau foarte tandri unul cu celălalt

într-un club. De asemenea, Robert a întărit această teorie, prin divulgarea anumitor detalii despre Bianca și Patrick într-o ediție recentă a emisiunii.

„Vă spun eu părerea mea. Adevărul meu nu este adevărul absolut, dar e ceea ce știu eu. Patrick împreună cu Bianca au avut și au o relație în casă, înainte și afară. De aproximativ 4-5 luni. Punctul meu de vedere este că Patrick a avut relație în afară cu Bianca, am și eu motivele mele, am și unele din vorbele lui.

(...)

Citește și: Cum se apără Patrick în fața acuzațiilor aduse Robert. Andreea Mantea a intervenit între cei doi concurenți: „Mi-a spus că are pe cineva”

A refuzat atâtea fete aici în casă și când a accelerat mai tare cu Teodora și Alexandra, oarecum a intrat într-o perioadă proastă aici în casă, a fost o săptămână grea aici în casă.

Dar el avea probleme cu Bianca, Bianca l-a tras la răspundere că ce faci acolo. Patrick s-a simțit la pământ, iar Bianca venind aici că ai un top 3 și că ești interesată de Patrick...nu mi se pare normal să veniți aici să jucați un teatru. (...) Patrick nu mai stă la hotel de luni de zile”,  a spus Robert, foarte revoltat de această situație.

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.