Cum arăta Bianca Mândru în copilărie: „Eram mai cool!”. Imaginile adorabile au fost făcute publice chiar de fosta concurentă de la ”Casa iubirii”

Autor: Diana Bostan

Cum arăta Bianca Mândru în copilărie

Sursa: Instagram: Bianca Mândru

Bianca Mândru și-a emoționat fanii cu ultima sa postare. Fosta concurentă a emisiunii ”Casa iubirii” a postat două fotografii din copilărie. Iată cum arăta!

Fosta concurentă de la "Casa Iubirii", Bianca Mândru, a împărtășit recent o parte din trecutul său plin de farmec, dezvăluind imagini adorabile din copilăria ei.

Cum arăta Bianca Mândru în copilărie

Într-o postare emoționantă pe rețelele sociale, Bianca a împărtășit amintiri și fotografii ce o ilustrează pe ea în perioada copilării, subliniind că era "mai cool" și adorabilă.

Aceste instantanee au adus un zâmbet pe fața fanilor, care au apreciat sinceritatea și simțul umorului fostei concurente.

Citește și: Momente de groază pentru Bianca de la ”Casa iubirii”. Ce a pățit fosta concurentă: „Am nevoie de ajutor”

Bianca a evidențiat cum personalitatea ei vibrantă și spiritul jucăuș erau prezente chiar și în copilărie, adăugând o notă de nostalgie și căldură în rândul celor care o urmăresc.

Cu aceste imagini adorabile, Bianca Mândru a demonstrat încă o dată că frumusețea autentică și autenticitatea sunt întotdeauna la modă.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Fosta concurentă a emisiunii ”Casa iubirii” le-a arătat fanilor săi faptul că în copilărie avea breton și i-a întrebat dacă ar trebui să revină la vechea tunsoare.

Având un simț al umorului dezvoltat, Bianca Mândru a postat o fotografie în care apare alături de un băiețel, fotografie însoțită de mesajul: „Aveam și iubit când aveam breton(poate a fost constrâns, dar mai contează?)”.

Bianca de la ”Casa iubirii” a cerut ajutorul unui psiholog

Mereu activă pe rețelele sociale, fosta concurentă și-a șocat fanii cu ultima sa postare. Bianca Mândru le-a dezvăluit urmăritorilor săi faptul că a trecut printr-un eveniment neplăcut, însă va împărtăși totul în momentul în care se va simți pregătită.

Se pare că fosta concurentă a emisiunii ”Casa iubirii” nu a reușit să treacă peste acest episod, astfel că a luat decizia de a apela la ajutor specializat. Din acest motiv, Bianca a mărturisit că va merge la psiholog.

Citește și: Ce se întâmplă cu Bianca după despărțirea de Ionuț. Vecinii se plâng de ea. Cum se apără fosta concurentă

Fosta concurentă a ținut să menționeze faptul că și femeile puternice pot avea frici. Fanii au reacționat imediat la postare și așteaptă cu nerăbdare ca Bianca să le vorbească despre episodul neplăcut prin care a trecut.

„Zilele trecute mi s-a întâmplat ceva foarte urât, aici nu v-am arătat, dar am ajuns la concluzia că am nevoie de ajutor. Astăzi o să merg la psiholog! Când o să fiu pregătită o să vă povestesc tot, dar până atunci vreau să vă spun că și femeile puternice au frici”,  a spus Bianca Mândru, într-o postare

făcută în secțiunea InstaStory, în urmă cu câteva zile.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?