Cum arata Bogdan, fostul concurent de la "Puterea dragostei", in urma cu cativa ani! Iata cum obisnuia sa se fotografieze si ce masina conducea atunci!

Autor: Daniela Iliuta
video Foto(6)

Bogdan este cel mai recent eliminat concurent de la "Puterea dragostei"!

Desi recunoscuse recent ca ii place de Roxana si isi doreste sa o poata cuceri, Bogdan a suferit un soc teribil atunci cand a fost votat de catre colegi sa plece acasa. Acesta a sustinut ca totul este nimic altceva decat un complot bine pus la punct de ceilalti concurenti, care isi doreau sa il indeparteze.

Bogdan a plecat cu un gust amar din emisiune dupa ce a fost votat fara sa isi fi exprimat dorinta de a fi eliminat, insa cu toate acestea tanarul a marturisit ca pastreaza in suflet si multe amintiri

frumoase, care i-au marcat in mod placut sederea in casa "Puterea dragostei". Acesta a tinut sa le impartaseasca acest lucru si fanilor sai, care l-au sustinut mereu.


"Casa Puterea Dragostei a fost o experienta cat se poate de frumoasa pentru mine! Cu toate ca au existat conflicte, am trait și momente superbe, pe care eu nu le voi putea uita vreodata! Chiar daca astazi am parasit casa, am ramas cu o amintire frumoasa in suflet! Salutari tuturor!!! Va iubesc mult!", a declarat Bogdan.

Citeste si: Larisa, destainuiri uluitoare in casa "Puterea dragostei"! S-a indragostit cu adevarat de Adrian sau simte doar un atasament? Iata ce anume le-a dezvaluit fetelor!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bogdan a recunoscut ca se preocupa de multi ani pentru felul in care arata. Tanarul merge frecvent la antrenamente in sala de fitness si lucreaza intens pentru a-si mentine trupul sculptat. Desi arata impecabil, Bogdan nu a avut inca succes in gasirea perechii potrivite. Iata cum arata in urma cu cativa ani:

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.