Cum arată bradul de Crăciun al Ilenei Sterp! Sora mai mare a lui Culiță Sterp s-a mutat în noul penthouse

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 23 sep 2022, 03:40

Ileana Sterp a impodobit bradul in casa noua

Sursa: Captură YouTube

Ileana Sterp impreuna cu sotul ei si fiica lor, Carla, s-au mutat in noua locuinta.

Ileana Sterp, sora cea mare a lui Culita Sterp s-a mutat cu intreaga familie in noul apartament. In urma cu o saptamana, Ileana Sterp a filmat un vlog din noul penthouse in care tocmai s-au mutat si unde au reusit sa impodobeasca si bradul alaturi de mama soacra care i-a ajutat foarte mult la curatenie. Sotul Ilenei, Dani, a fost cel mai implicat in tot proiectul muncind la noul apartament cot la cot cu cei care au construit si au facut finisajele interioarelor. 

 

Citeste si: Geta Sterp s-a filmat cu drujba-n mână în mijlocul stânei de oi! Ce făcea sora lui Culiță Sterp în mijlocul nopții fară nicio fită și rușine

Ileana Sterp si familia ei petrec Craciunul in casa noua

Ileana, alaturi de mama soacra, Dani si fetita celor doi, Carla au impodobit si bradul in noua locuinta.

Dupa ce au reusit sa puna toate ornamentele in brad, discutia dintre Ileana si Dani a facut deliciul mamei soacre.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Aoleu, dar eu ce sa mai zic ca ma trezesc de o suta de ori pe noapte, draga! Se trezeste fiica-ta de multe ori si e obositor.."

Dani: "Doarme de la 6 si se mai scoala la 9. E faina povestea?!"

Cum arata bradul de Craciun al Ilenei Sterp

Citeste si: Imagini în premieră cu penthouse-ul Ilenei Sterp! Cum arată noua locuință ca de vedete a surorii lui Culita Sterp

Ileana: "Vrei sa zici ca rolul de mama este foarte usor, nu? Cam acesta este bradul nostru. Carla s-a trezit si este foarte incantata. Mami, am facut treaba buna? Cat esti de frumoasa, mami. Esti cel mai frumos cadou de sub brad, scumpa mea. Noi am terminat aici, suntem asa de obositi. Nu mai avem mult, dar am carat o groaza de chestii si le-am lasat acolo, oale, tigai, farfurii, tot felul de minuni.

Mai trebuie sa facem curatenie in baia de serviciu. In fiecare zi am programari la salon. Vrem ca masa de Craciun sa o facem la noi cu toata familia. Si de Revelion vom sta acasa"

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.