Cum arată Bruce Willis în 2024, la 69 de ani. Cele mai recente imagini cu actorul bolnav de demență

Autor: Bianca Vidoi

Cum arată Bruce Willis în 2024, la 69 de ani

Sursa: Instagram brucewillisbw

Bruce Willis împlinește astăzi 69 de ani, iar întreaga familie a fost alături de acesta pentru a îi sărbători onomastica. Iată cum arată actorul.

Bruce Willis este unul dintre cei mai cunoscuți actori de actori, iar la data de 19 martie, acesta împlinește frumoasa vârstă de 69 de ani. Viața acestuia s-a schimbat radical în ultimii ani, după ce Bruce Willis a fost diagnosticat cu demență și a fost nevoit să se retragă din industria cinematografică. Iată cum arată faimosul actor la vârsta de 69 de ani.

Cele mai recente imagini cu Bruce Willis

Bruce Willis încearcă să se adapteze noului său mod de viață, după ce acesta a fost diagnosticat cu demență și a fost nevoit să renunțe la cariera sa cinematografică. Acesta se bucură de susținerea familiei, soția sa, Emma Heming Willis, fiind alături de el încă din anul 2009, atunci când cei doi au decis să se căsătorească. Fostul model nu a fost speriat de diagnosticul pe care l-a primit actorul, mai mult, Emma a fost întotdeauna alături de el și a ținut să îi informeze întotdeauna pe admiratorii lui Bruce Willis cu privire la starea lui de sănătate. 

Citește și: Primele imagini cu Bruce Willis după ce familia a dezvăluit că suferă de afazie. Cum a fost surprins cunoscutul actor

După ce diagnosticul i-a schimbat viața radical lui Bruce Willis, Emma a decis să atragă tot mai mult atenția asupra acestei afecțiuni neurodegenerative. Deși Bruce Willis nu mai poate să joace în filmele de acțiune pentru care este cunoscut, acesta își dorește să rămână conectat cu fanii lui prin intermediul postărilor pe rețelele sociale.

În ultimele sale postări de pe Instagram, Bruce Willis pare slăbit, însă întotdeauna are un zâmbet pe buze și se află înconjurat de familie, astfel acesta folosește această perioadă pentru a petrece timp de calitate cu persoanele iubite.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bruce Willis a împlinit 69 de ani pe 19 martie 2024

Bruce Willis este unul dintre cei mai cunoscuți actori din filmele de acțiune, iar la data de 19 martie 2024, acesta a împlinit vârsta de 69 de ani. Actorul a fost nevoit să renunțe la marea sa pasiune în anul 2022 din cauza stării sale de sănătate, după ce a fost diagnosticat cu afazie, ce afectează o zonă a creierului care controlează expresia și înțelegerea limbajului. 

În acea perioadă a vieții sale, Bruce Willis a fost nominalizat la premiile Zmeura de Aur, pentru cel mai prost film, însă a fost retras din competiție din cauza stării sale de sănătate, deoarece nu este adecvat ca un actor ce are o afecțiune medicală să fie nominalizat pentru prestațiile sale. În anul 2023, familia actorului a aflat mai multe detalii despre afecțiunea de care suferă Bruce Willis și au anunțat că acesta a fost diagnosticat cu demență frontotemporală. 

Deși viața lui Bruce Willis s-a schimbat radical, Bruce Willis are susținerea fostei sale soții, Demi Moore, cu care a fost căsătorit în perioada 1987 şi 2000, ce este alături de el în cadrul zilelor sale de naștere. Alături de actor se află și soția sa, Emma Heming, cu care este căsătorit încă din anul 2009 și cu care are împreună două fiice, Mabel Willis și Evelyn Willis, potrivit newsweek.ro.

Filme de succes cu Bruce Willis

Armageddon

Bruce Willis joacă în pelicula „Armageddon”, film în care se află despre un asteroid de mărirea Texasului, ce se îndreaptă pe Pământ cu o viteză incredibilă. Pentru a salva planeta, directul executiv trebuie să trimită în spațiu un echipaj care să distrugă respectivul asteroid. Această echipă nu o să fie formată din astronauți sau militari, ci din experți în forări petroliere, ce trebuie să învețe totul despre spațiu, astfel încât să salveze tot ce se află în jurul lor.

Death Wish

Doctorul Paul Kersey e un chirurg experimentat, ce și-a făcut o carieră din salvarea oamenilor aflați în pragul morții. Dar după ce soția lui e ucisă, iar fiica lui intră în comă în urma unui atac plin de brutalitate, Kersey se hotărăște să-și folosească abilitățile lui unice pentru a deveni un răzbunător ce nu cunoaște îndurarea.

Unbreakable

În această producție cinematografică se atrage atenția asupra lui David Dunne, ce ia un tren de la New York spre Philadelphia după un interviu pentru o slujbă care nu a mers prea bine, însă această călătorie nu se termină așa cum își imagina. Trenul în care se afla bărbatul sare de pe șine și se lovește de un tren venind din direcția opusă, iar personajul principal este singurul supraviețuitor dintre cei 131 de pasageri aflați în tren, însă care este motivația din spatele acestei coincidențe înspăimântătoare.