Cum arăta Bursucu Adrian Cristea pe vremea când era coregraf la “Dansez pentru tine”. Imagini de colecție cu prezentatorul de la “Dimineața cu noi”

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 11 dec 2022, 02:20

Bursucu, implicat într-un nou proiect la Kanal D, matinalul "Dimineața cu noi" 

Sursa: Kanal D

Înainte de a deveni vedetă Kanal D, Bursucu Adrian Cristea a fost coregraf la “Dansez pentru tine”.

Bursucu Adrian Cristea păstrează încă fotografii cu el de atunci. După ce a fost coregraf la "Dansez pentru tine" și a cunoscut celebritatea, Bursucu Adrian Cristea a devenit și mai cunoscut, ca vedetă Kanal D.

Din 2013 el s-a alăturat proiectului Teo Show. Alături de Teo Trandafir a transformat emisiunea de divertisment într-una dintre cele mai urmărite pe tronsonul ei orar, nu o dată Teo Show fiind lider de audiență. 

De anul acesta, Bursucu Adrian Cristea prezintă, alături de Viviana Sposub și George Tănase, matinalul "Dimineața cu noi" de la Kanal D

Bursucu a inițiat multe vedete în tainele dansului

În calitate de coregraf la "Dansez pentru tine", Bursucu Adrian Cristea a inițiat multe vedete în taina dansului.

Printre acestea, cântărețul Jean de la Craiova, care îi este recunoscător lui Adrian Cristea pentru ajutorul pe care i l-a dat.

"Fără «Dansez pentru tine», nu aş fi fost cine sunt azi!", recunoștea Bursucu Adrian Cristea într-un interviu pentru revista Taifasuri.

De la show-ul respectiv i-a rămas și porecla, "Bursucul". "Doar familia şi prietenii apropiaţi ştiu că pe mine mă cheamă Adrian Cristea, ceilalţi mă ştiu doar de „Bursucu’”. Este o poreclă ce a devenit, uşor, uşor, numele meu, de fapt", mărturisea Adrian Cristea în același interviu.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Imagini cu Bursucu Adrian Cristea în postura de coregraf la “Dansez pentru tine”

Show-ul avea să îl propulseze rapid pe Bursucu Adrian Cristea în rândul celor mai cunoscute vedete de televiziune din România. Ulterior au urmat Teo Show și Roata Norocului, emisiuni TV difuzate de Kanal D, unde Bursucu Adrian Cristea a avut un rol principal.

„Mă simt privilegiat să am această misiune zilnică, aceea de a-i face pe cei de acasă să înceapă ziua cât mai bine. Cum te trezeşti dimineaţa aşa îti va merge până seara, aşa că vom face în aşa fel încât zilele să le fie telespectatorilor mai frumoase, râsul mai sănătos, iar veştile cât mai utile! Îmi doresc să aflăm împreună cum să ne facem viaţa mai frumoasă, mai relaxată.

E un proiect în care cred foarte mult, o nouă etapă în cariera mea şi abia aştept să mă întâlnesc cu telespectatorii matinali”, a declarat Bursucu despre matinalul de la Kanal D, "Dimineața cu noi", pe care îl prezintă cu Viviana Sposub și cu actorul George Tănase.

Citeste si: Matinalii de la “Dimineața cu noi” s-au distrat de “le-au mers fulgii”! #Imagini, în premieră, de la locul faptei!

Bursucu dansează de la 12 ani

Bursucu Adrian Cristea este, la origine, dansator profesionist, ulterior devenind coregraf.

Bursucu dansează de la 12 ani.

„Relația mea cu dansul nu va muri niciodată. Până acum doi ani, până la debutul pandemiei, mă ocupam doar de spectacole mari. Am o trupă de dans și pregătim tot ce înseamnă concerte mari, la Sala Palatului sau în alte locații mari de spectacole. Am lucrat pentru concertele lui Ștefan Bănică, Horia Brenciu, Fuego. Vara sunt pe litoral, dansez cu oamenii care sunt în vacanță, ne distrăm pe ritm de dans împreună”, declara el într-un interviu pentru Fanatik.

Citeste si: Imagini în premieră cu platoul emisiunii “Dimineața cu noi”!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.