Cum arăta Camilla în tinerețe. Nu e de mirare că i-a picat cu tronc Regelui Charles al III-lea!

Autor: Madalina Maftei

Cum arăta Camilla în tinerețe

Camilla Parker Bowles, regina consoartă, în vârstă de 75 de ani, a făcut ravagii în tinerețe cu frumusețea ei răpitoare. Iată cum arăta în soția Regelui Charles al III-lea în tinerețe.

Regele Charles al III-lea și Regina consoartă, Camilla, s-au cunoscut printr-un prieten comun în 1971. Familia Regală nu a fost de acord cu relația lor, astfel noul monarh al Marii Britanii a fost nevoit să se despartă de femeia pe care o considera sufletul său pereche. Camilla a fost înzestrată de la naștere cu o frumusețe răpitoare, astfel suveranul nu a putut-o da uitării.

Cum arăta Camilla în tinerețe

Apropiații casei regale au povestit că Charles nu a putut să și-o scoată din minte ce actuala Regină consoartă. Doi ani mai târziu Camilla Rosemary Shand s-a căsătorit cu Andrew Parker Bowles, iar Regele a luat-o de soţie pe Diana abia în 1981. 

Spre disperarea Daianei, cei doi au păstrat legătura, zvonurile care au apărut în presă au făcut-o  “Prinţesa Inimilor” să o confrunte pe amanta soţului său.

”Nu înțeleg de ce te agiți. Toată lumea te admiră, oamenii te pun pe un piedestal, ca un monument. Ai tot ce îți dorești”, i-ar fi spus Camilla.

Răspunsul dat de Prinţesa de Wales este unul pe cât de dureros, pe atât de adevărat: ” Nu am totul, tu îl ai pe soțul meu”.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Boala de care suferă Regele Charles al III-lea. Ce spun medicii despre starea de sănătate a fiului regretatei Regine Elisabeta a II-a

Nu e de mirare că i-a furat inima Regelui Charles al III-a, Camilla era o femeie fermecătoare în tinerețe. Frumusețea ei era incomparabilă.

Regele Charles al III-a și Camilla s-au căsătorit în 2005

În 1997, Diana moare într-un tragic accident de maşină, iar Prinţul Charles rămâne văduv. Camilla decide să divorţeze, iar în 2005 cei doi se căsătoresc. Camilla este acum Regină consoartă, odată ce Charles a fost învestit rege după moartea Reginei Elisabeta a II-a.

Regina Elisabeta a II-a a murit joi, 8 septembrie, la vârsta de 96 de ani, și va fi înmormântată alături de soțul ei, Prințul Philip, luni, 19 septembrie.

Citeste si: Ce cadou primește Camilla după moartea Reginei Elisabeta a II-a. Valorează milioane de lire sterline

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.