Cum arăta carismaticul Ramazan din serialul Poveste din Anatolia, pe vremea când lupta cu obezitatea! Iată cum a reușit actorul Cihat Süvarioğlu să scape de kilogramele în plus

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 ian 2024, 21:40
video Foto(5)

Ramazan din serialul turcesc Poveste din Anatolia nu a avut mereu aspectul fizic atletic de astăzi! Iată cum arăta celebrul actor Cihat Süvarioğlu când se lupta cu obezitatea.

Cihat Süvarioğlu are doar 33 de ani și cu toate acestea se numără deja printre cei mai apreciați actori din tânăra generație în Turcia. În cei zece ani de activitate pe platourile de filmare, chipeșul actor a reușit încă de la primele sale apariții pe micile ecrane să încânte publicul cu talentul lui desăvârșit și cu o carismă deosebită. Publicul din România l-a cunoscut de curând pe tânărul actor în serialul Poveste din Anatolia, în care joacă rolul Ramazan.

Ramazan din serialul turcesc Poveste din Anatolia nu a avut mereu aspectul fizic atletic de astăzi

Cihat Süvarioğlu s-a născut în anul 1990, în orașul Konya, unde a crescut și a studiat până la vârsta majoratului, când a decis să plece în Istanbul, pentru a-și continuă studiile. Deși visa încă din copilărie să devină actor, după absolvirea liceului, Cihat s-a înscris la Facultatea de Administrare a Afacerilor, însă treptat a realizat că nu va putea profesa în acel domeniu și a hotărât să urmeze și cursuri de actorie în cadrul Centrului de Arte ale Spectacolului

Kültür AŞ din Istanbul, pe care le-a încheiat în anul 2012. Ulterior, ambițiosul actor a absolvit și Masterul în actorie, în cadrul Universității Bahçeşehir.

Citește și: Cine sunt actorii din noul serial turcesc „Poveste din Anatolia”! Personajele jucate de aceștia vă vor purta într-un într-un periplu emoționant și palpitant

În anul 2014, Cihat Süvarioğlu a debutat pe platourile de filmare ale serialului Diğer Yarım, în care a jucat un prim rol secundar, care i-a adus primul pas către celebritate și către cariera de succes de astăzi.

Au urmat alte câteva roluri în seriale și filme de excepție, iar cel mai recent proiect din care a făcut parte Cihat Süvarioğlu a fost serialul Poveste de Anatolia, în care a dat viață personajului Ramazan Kaya, care de asemenea i-a adus mare succes pe plan profesional.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Citește și: Cine este și câți ani are Zahide Kaya din serialul Poveste din Anatolia! Iată cum arată celebra actriță Ecem Özkaya în postura de mamă, dincolo de platourile de filmare

Puțină lume știe însă că tânărul actor Cihat Süvarioğlu nu arată așa cu aproape un deceniu în urmă, când s-a lansat în domeniu actoriei. Acesta a trecut prin clipe dificile deoarece s-a confruntat cu obezitatea încă de la o vârstă fragedă.

Deși nu se complexă pentru faptul că nu avea o siluetă perfectă, Cihat Süvarioğlu a hotărât în cele din urmă să lupte pentru a redeveni un om normal din punct de vedere fizic și a apelat la multe metode de slăbit. După câțiva ani de chin și de eforturi mari depuse pentru a slabi, tânărul actor a reușit să ajungă la greutatea normală pentru vârsta lui.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.