Cum arăta Carmen Chindriş până să fie celebră? Cântăreaţa nu are nicio operaţie estetică

Author: Ana Dinu
Actualizat: 29 iul 2022, 09:20
Carmen Chindriş are o frumusete aparte

Cântăreața Carmen Chindriș are o frumusețe aparte. Artista nu are nicio operație estetică, însă puțini sunt cei care știu cum arăta înainte să devină celebră.

Carmen Chindriș, solista care cântă alături de ”Taraful Rutenilor” a cucerit pe toată lumea cu frumusețea ei. Puțini sunt cei care știu cum arăta artista înainte să devină celebră.

Cum arăta Carmen Chindriş până să fie celebră? Cântăreaţa nu are nicio operaţie estetic

Carmen Chindriș nu a devenit cunoscută peste noapte. Artista a trudit din greu, încă de la vârsta de 7 ani, pentru a atinge succesul, atunci când și-a descoperit talentul, dar mai ales frumusețea naturală cu care a fost înzestrată și cu care a cucerit publicul.

Cântăreața este originară din Sighetul Marmației și a fost înzestrată cu un talent uimitor. Puțin sunt cei care știu că în repertoriul artistei se regăsesc piese în 11 limbi: engleză, franceză, italiană, spaniolă, sârbă, română, portugheză, greacă, japoneză, maghiară și rusă. Aceasta având un real succes pe plan muzical. 

Într-un interviu, solista a precizat că numărul oamenilor care îi ascultă melodiile a crescut foarte mult de când face parte din taraf.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

"Noi am început în 2016 cu Taraful Rutenilor şi am încercat cu un total alt stil, interbelic. Mai multă lume ne apreciază după această piesă. Avem încă o piesă nouă pe care vrem să o lansăm în curând. O să mai mergem puţin pe stilul acesta amuzant şi drăguţ şi o să facem şi o piesă mai serioasă.

Atunci când compunem versurile ne gândim la un subiect comun, cunoscut de toată lumea, în care să se regăsească cât mai mulţi oameni.", a menționat Carmen. 

Citeste si: Cantareata Maria Andreea, intalnire inedita cu Hande Ercel si Kerem Bursin in Turcia!

Carmen Chindriş a cucerit publicul cu naturalețea ei

Carmen Chindriș este una dintre puținele artiste ale momentului care nu a trecut pragul medicului estetician.

Artista se mândrește cu naturalețea ei și mai ales cu frumusețea cu care a fost înzestrată. De-a lungul timpului artista nu a suferit prea multe schimbări în ceea ce privește aspectul fizic, iar asta se poate observa din pozele pe care le postează în mediul online. Aceasta și-a păstrat naturalețea și se mândrește cu aspectul său fizic.

Citeste si: Tariful lui Zanni dupa ce a castigat Survivor Romania 2021! Cat ia acum castigatorul competitiei la un concert