Cum arată casa de 500.000 de euro a Sânzianei Buruiană: „Este mai mult o casă de vacanță” Ce dezvăluire neașteptată a făcut vedeta cu privire la locuința impunătoare

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 19 feb 2024, 10:39

Sânziana Buruiană și-a prezentat casa pe TikTok

Sursa: Instagram: Sânziana Buruiană Zuluf

Sânziana Buruiană și-a prezentat casa pe TikTok. Vedeta deține o vilă impunătoare pe malul lacului Snagov, proprietate pe care o estimează la 500.000 de euro.

Sânziana Buruiană, cunoscută pentru prezența sa activă pe platformele de socializare, și-a deschis porțile casei sale într-un mod inedit, prezentându-și luxoasa locuință într-un video pe TikTok. Vedeta a dezvăluit fanilor săi o vilă impunătoare situată pe malul lacului Snagov, o proprietate cu o valoare estimată la 500.000 de euro. 

Cum arată casa de 500.000 de euro a Sânzianei Buruiană

Cunoscută pentru aparițiile sale pline de energie și umor alături de buna sa prietenă Andreea Tonciu, Sânziana Buruiană a decis să le arate fanilor o parte din colțul său de

rai. Vedeta și-a prezentat locuința de pe malul lacului Snagov, o proprietate spațioasă și impunătoare. Sânziana a dezvăluit faptul că locuința este una mai mult de vacanță și că a intrat în posesia sa în urmă cu zece ani.

Citește și: „La nunta Andreei Tonciu s-a servit mâncare stricată” Sânziana Buruiană a dezvăluit motivul scandalului dintre ea și Andreea

”O am de vreo zece ani. Este în jur de vreo 500.000 de euro, având în vedere că este într-un cartier unde sunt doar câteva vile și toate sunt pe lac. Casa este mai mult o casă de vacanță, este una dintre proprietățile familiei”, a dezvăluit vedeta, într-un video postat pe TikTok.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

@edivasile_

Sanziana Buruiana îi Prezinta Casa Luï Edi Vasile. 👌

♬ sunet original- Eduard Vasile

Sânziana Buruiană se laudă cu o vilă impunătoare, cu multe băi și cu un foișor spațios, totul chiar lângă lacul Snagov. Vedeta a mărturisit faptul că locuința era deja mobilată, fiind și motivul pentru care a ales-o.

Blondina este încântată de priveliștea pe care poziționarea casei i-o oferă, aceasta fiind situată chiar pe malul lacului Snagov.

Ce dezvăluire inedită a făcut Sânziana cu privire la locuința din Snagov

Sânziana Buruiană a dezvăluit faptul că nu locuiește tot timpul în vila impunătoare și că în anumite perioade locuința este închiriată pentru diverse filmări. Vedeta se mândrește cu faptul că mai multe emisiuni și seriale au fost filmate în vila familiei de pe lacul Snagov.

Citește și: De la ”pupeze” la schimbat scutece. Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană, o prietenie de peste 13 ani. ”Dacă cineva ne suna și spunea că diseară prezentăm lenjeria pe față, ne duceam”

Vedeta a povestit și o întâmplare mai puțin plăcută. Aceasta susține că poziționarea pe malul lacului a venit și cu minusuri, mai multe vietăți făcându-și apariția prin curtea sa.

Sânzi a dezvăluit faptul că a văzut un șarpe de apă, dar și mai multe bufnițe.

”O singură dată am văzut un șarpe, stăteam la masă, era vară, și a venit exact sub picioarele mele. Eram cu o prietenă, am început să țip și l-am chemat pe soțul meu. Dar de atunci nu am mai văzut. Dar pe lângă lac mai trăiesc și bufnițe, ale căror zgomote mă cam sperie.”, a spus Sânziana Buruiană.