Cum arată casa de sărbătoare a Andreei Mantea și a lui David

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 19 iul 2022, 13:30
Andreea Mantea și David
Sursa: captura video Kanal D

Andreea Mantea și David s-au pregătit serios pentru sărbătorile de iarnă.

Andreea Mantea a decorat casa superb, atmosfera sărbătorilor simțindu-se din plin în locuința ei și a băiețelului ei, David.

Frumoasa prezentatoare s-a pregătit din plin, ea gătind și amenajând locuința. Imobilul arată superb, iluminat festiv și decorat ca de Crăciun.

Andreea Mantea și fiul ei, David, sunt protagoniștii reality-show-ului "Trăiri alături de Andreea Mantea", difuzat în fiecare luni, de la ora 23:00 pe Kanal D.

Andreea Mantea a fost prezentatoarea reality-show-ului "Puterea dragostei" în primele două sezoane ale emisiunii.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce își dorește Andreea Mantea de Crăciun

Andreea Mantea este o împătimită a sărbătorilor de iarnă. Frumoasa vedetă a mărturisit într-un interviu acordat în exclusivitate kanald.ro că este o femeie împlinită și că nu își dorește nimic special de Crăciun.

"Sunt o femeie implinita, din toate punctele de vedere. Ce pot sa ii cer mai mult lui Dumnezeu? Ar trebui sa ne bucuram de ceea ce avem, sa fim recunoscatori ca suntem sanatosi, ca ii avem pe cei dragi langa noi, sa nu ne mai axam atat de intens pe lucrurile

materiale, ci pe cele care conteaza si care ne fac fericiti. Anul acesta a fost unul atipic, pandemia ne-a dat viata peste cap, dar in acelasi timp, si o lectie foarte importanta din care cu totii trebuie sa invatam ca sa nu lasam pe maine ce putem face azi.

David gandeste foarte matur pentru varsta lui, comunic cu el ca si cu un om mare, ne intelegem foarte bine si, de cele mai multe ori este de ajuns o privire ca sa ne dam seama ce vrem unul de la celalalt.

Stie ca daca va fi cuminte tot anul si va fi ascultator, va veni si Mosu’. Nu cere imposibilul, este un copil cuminte si va fi rasplatit pe masura", a declarat Andreea Mantea pentru kanald.ro.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.