Cum arată casa lui Bogdan de la Ploiești! Cântărețul le-a arătat urmăritorilor rezultatul final

Author: Diana Ghita
Actualizat: 06 sep 2023, 23:56

Vila lui Bogdan de la Ploiești este gata

Sursa: Instagram; TikTok

Bogdan de la Ploiești și-a construit o vilă de lux. Acum o zi, acesta a făcut publice imagini din câteva încăperi ale casei sale.

Locuința de vis a cântărețului este gata.

Citește și: Bogdan de la Ploiești a mers pe șantier „Pun oglindă pe tavan” Cum arată casa în care artistul și Cristina Pucean vor petrece clipe de neuitat

Casa lui Bogdan de la Ploiești 

Bogdan de la Ploiești este unul dintre cei mai faimoși maneliști din România. Acesta are parte de un succes impresionant, întrucât ia parte în fiecare zi la concerte și evenimente, iar multe dintre piesele sale ajung hit-uri.

De ceva timp, cântărețul a tot lucrat la noua lui casă. Acesta a și-a dorit o vilă de lux, utilată după bunul său plac. Nu a durat mult, iar dorința lui Bogdan a devenit realitate, iar, acum, acesta se bucură de rezultatul final.

Artistul are o prezență foarte activă pe platformele de socializare, unde își ține fanii la curent cu tot ce face.

Bineînțeles că manelistul le-a prezentat internauților și etapele evoluției lucrărilor la noua sa locuință. 

În urmă cu aproximativ două săptămâni, acesta le-a arătat urmăritorilor în ce stadiu se afla vila sa de vis. Acesta s-a filmat în timp ce făcea turul casei, alături de micuțul Franco.

„Salutare, salutare! Ne aflăm la casa lui BDLP sau e casa ta, mă, aici?! Vreau să vă arăt două piese importante din acest puzzle.

Mergem către studioul lui Bogdan de la Ploiești și cinema-ul că ne place să ne uităm la un film. Mergeți, mă, să vă uitați un la film? Hai să le arătăm studioul.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Pe partea din stânga...avem studioul. Aici e loc de gaming. Ia uitați ce detalii...e top.

Aici avem cinema-ul. Să aprindem luminile! Ia uite băi, Franco! Mai e puțin și e gata și ăsta! Vă așteptăm la film!”,  a spus Bogdan de la Ploiești în videoclip.

Citește și: Ce se întâmplă în aceste momente între Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean: „Cu mine nu te joci așa”. Cum a răspuns artistul după ce dansatoarea ar fi confirmat despărțirea

Bogdan de la Ploiești le-a arătat urmăritorilor rezultatul final

Recent, manelistul a revenit cu un update. Acesta le-a transmis fanilor de pe TikTok că locuința lui este gata. De asemenea, foarte entuziasmat, Bogdan le-a și arătat internauților imagini din vila sa impresionantă, dorind să facă o comparație între fotografii și realitate.

,,Stați două secunde să vedem diferența dintre realitate și fotografii la mine la casă și să-i dăm o notă, bineînțeles, celui ce s-a ocupat de această casă.''

, a spus Bogdan de la Ploiești înainte de a derula imaginile din vilă.

Reacțiile celor care au văzut clipul nu au întârziat să apară. Aceștia s-au arătat uimiți de rezultatul final și i-au transmis gânduri bune artistului.

,,Mai frumos ca în poze./ Felicitări pentru tot ceea ce faci! După muncă și răsplată. Meriți tot ceea ce ai pe acest pământ!!!/ Să o stăpânești sănătos! O casă foarte frumoasă./ Fără cuvinte... Absolut superbă!'',  au fost câteva dintre comentariile la filmulețul postat de către Bogdan pe TikTok.

Citește și: Bogdan de la Ploiești, mesaj controversat la câteva zile după despărțirea de Cristina Pucean: "O să plătească mai devreme sau mai tărziu"