Cum arată casa lui Radu de la ”Casa Iubirii”. Imagini în exclusivitate

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 14 mar 2023, 05:10
Cum arată casa lui Radu de la ”Casa Iubirii”. Imagini în exclusivitate Foto(6)

Cum arată casa lui Radu de la ”Casa Iubirii”. Imagini în exclusivitate

Sursa: Captură KANAL D

Radu a vrut să îi ofere Alexandrei un altfel de date, astfel s-a decis să o ducă la el acasă și să o obișnuiască cu viața la țară, dar mai ales cu muncile câmpului.

Radu, unul dintre cei mai vechi concurenți din ”Casa Iubirii”, este un băiat de la țară, obișnuit să meargă la muncile câmpului și nu îi este rușine să recunoască asta. Deși nu a reușit să formeze un cuplu cu niciuna dintre fetele cu care a fost în cunoaștere, concurentul s-a gândit să treacă la o nouă abordare. Radu s-a decis să o ducă pe Alexandra, una dintre cele mai noi fete, la el acasă, la țară, pentru un prim date.

Iată cum arată casa lui Radu de la ”Casa Iubirii”

Radu, un băiat de la țară, obișnuit să meargă la muncile câmpului, s-a gândit să o aducă pe Alexandra la el acasă și să-i prezinte locul în care stă, dar, totodată, să-i arate cu stă treaba la câmp.

Citeste si: Secretul ascuns al Larisei de la Casa Iubirii. Cum ar putea să o ajute relația cu Ionut și care ar fi motivul pentru care cei doi s-ar despărți

”Bine ai venit, Alexandra! Aici stau eu. Aici este casa mea. Chiar mă bucur enorm că ai acceptat să vii la mine. Stăm foarte puțin și apoi merge la treabă. Este un altfel de date. Este un date tradițional mie, îți garantez că va fi super bine. În viață trebuie să știi să te ridici de la munca de jos.”, a

spus Radu.

Concurentul are o casă modestă la țară, într-un sat din Ialomița. Alexandra nu a părut prea încântată de locul în care acesta a adus-o. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Radu i-a prezentat casa în care stă, iar mai apoi au plecat la câmp pentru a o obișnui pe Alexandra cu viața la țară.

Tânărul a dus-o să vadă cum se sapă la pepeni. Radu a fost foarte drăguț cu ea și a învățat-o cum trebuie să țină sapa și ce trebuie să facă.

Citeste si: Cine este Nicoleta, noua concurentă care a pășit în ”Casa Iubirii”. Fetele au asaltat-o cu complimente încă de când a pășit în casă. Cine sunt ce doi băieți care i-au atras atenția și ce așteptări are de la ei

 ”Nu cred că sun pregătită emoțional!”, a spus Alexandra.

”Eu o să iau un rând și tu un rând, o să trebuiască să săpăm și să jumulim iarba pe lângă fiecare răsad de pepeni”, i-a spus Radu tinerei.

Alexandra nici nu s-a gândit la ce o așteaptă, însă s-a conformat și a făcut ce i-a zis Radu.

Tânăra s-a descurcat foarte bine la sapă, astfel, Radu i-a pregătit și un picnic surpriză.

Citeste si: ”Nicăieri nu pot să merg cu ele!” Ce a pățit Andreea Mantea în urmă cu doar câteva momente. Prezentatoare Tv a intrat în pământ de rușine