Cum arată casa Vlăduței Lupău! Vedeta este în culmea fericirii: „Casa visurilor mele”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 23 nov 2023, 03:25

Vedeta este în culmea fericirii 

Sursa: Instagram Vlăduța Lupău

Vlăduța Lupău este în culmea fericirii! Vedeta tocmai s-a mutat în noua ei casă.

Vlăduța Lupău, una dintre cele mai iubite și apreciate cântărețe de la noi din țară, care se bucură de un succes enorm pe plan sentimental și profesional, este acum în culmea fericirii. Cântăreața a reușit să mai bifeze o reușită pe lista vieții ei!

Cum arată casa Vlăduței Lupău

Cel mai frumos lucru, atunci când ai o familie, este să aveți și propriul vostru cămin.

Nimic nu se compară cu bucuria de a face dintr-o casă „acasă” și de a avea un loc la care să te întorci și să fii așteptată mereu de cei dragi. Vlăduța Lupău a înțeles acest lucru, motiv pentru care a muncit din greu, alături de soțul ei, Adi Rus, în tot procesul de realizare a casei lor de vis.

Citește și: Vlăduța Lupău s-a lăsat din nou pe mâna esteticianului. Ce intervenție și-a făcut artista: ”Este efectul ăla de care zice toată lumea”

Recent, Vlăduța Lupău a fost atât de fericită încât nu s-a putut abține și le-a prezentat fanilor ei cum arată casa ei. Dormitorul ei și al lui Adi Rus este unul luminos, cu un pat uriaș, covor pufos, draperii simple, iar pe peretele din dreapta stă agățat un portret în care apar Adi și Vlăduța.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Casa visurilor mele e casa mea!”, a scris Vlăduța Lupău, alături de videoclipul pe care l-a postat pe TikTok, în care își arată dormitorul din casa ei de vis.

@vladutal Acasă ❤️ #vladutalupau ♬ Paradise- Ikson

Cum au reacționat fanii când au văzut casa Vlăduței Lupău

Fanii nu au întârziat să-și exprime bucuria pentru realizarea la care a ajuns Vlăduța Lupău, astfel că mulți oameni i-au transmis gânduri bune și felicitări. Videoclipul a adunat aproape 21k de aprecieri și peste 90 de comentarii.

Citește și: „Să ai o amantă este foarte ușor”. Vlăduța Lupău, reacție tranșantă la adresa bărbaților care joacă la mai multe capete

„E superbă! Să vă bucurați de ceea ce ați realizat și să creați amintiri de neuitat!”, „Cândva avea o poză salvată cu această casă, acum e a ta! Un real

exemplu că se poate!”, „E superbă, Vlăduța... felicitări! Te simți împlinit când ajungi să ai un loc numit acasă, un loc făcut prin muncă și sacrificii”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit Vlăduța Lupău la videoclipul publicat pe contul ei de TikTok.