Cum arata cel mai gras politist din lume! Ce diete ar trebui sa tina oamenii legii pentru a fi in forma

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 12:26

Trebuie sa fie mereu cu ochii in patru, extrem de vigilenti si mai ales intr-o forma fizica de invidiat ca sa faca fata oricarei situatii neprevazute.

Vorbim despre oamenii legii, cei care ar trebui sa ne scape din toate situatiile neplacute. Cel putin… ar trebui! Pentru ca, uneori, povara kilogramelor in plus este mult prea mare.

Cui cerem ajutorul daca ne paste primejdia? O singura privire de jur imprejur si este aproape imposibil sa nu  vezi un echiaj de politie- pe banci, in parcuri, la adapost sub vreun panou publicitar sau in masinile din dotare.

Pana la interventie, insa, merge si o pauza, la umbra unui nuc batran. Pai, dupa o asa zi agitata, cum sa nu merite si politistii un moment de repaus?
Ne intrebam cum oare ar fi reactionat toti politistii din imagini daca pauza le-ar fi fost intrerupta brusc de un infractor atletic. Ar fi fugit? Si daca buna intentie era, pana unde ar fi ajuns?


Recordul a fost batut de un politist din Marea Britanie.
Jurnalistii londonezi  l-au descoperit pe cel mai gras politist din lume, care cantareste nici mai mult, nici mai putin de 200 de kilograme. Andy Sharp, sergentul care masoara un metru 90 inaltime si are aproape un sfert de tona in greutate, a primit tiltul de la publicatia ”The Sun”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Am

cerut si parerea mai-marilor din Politie referitor la testele fizice la care sunt supusi colegii lor supraponderali, insa pana acum nu am primit niciun raspuns.

 

Taguri: