Cum arăta celebra Biran Damla Yilmaz, eroina serialului NEHIR, înainte de operațiile estetice! Diferența e uluitoare!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 24 sep 2021, 14:18
biran damla yilmaz din serialul nehir Foto(7)

Biran Damla Yilmaz, protagonista serialului Nehir

Sursa: Instagram

Biran Damla Yilmaz face parte din generatia tanara a cinematografiei din Turcia si a reusit sa cucereasca publicul inca de la primele sale aparitii pe micile ecrane.

Desi are doar 24 de ani Biran Damla Yilmaz a acumulat deja sapte ani de experienta pe platourile de filmare si a reusit sa se remarce drept una dintre cele mai talentate actrite din breasla tanara. Cu o dezinvoltura aparte si cu o frumusete rapitoare, Biran Damla Yilmaz a jucat in cateva seriale de mare succes, care i-au adus celebritatea mult visata inca din vremea adolescentei.

Biran Damla Yilmaz a trecut prin multe transformari estetice

La varsta de optsprezece ani, Biran Damla Yilmaz a decis sa se inscrie la Facultatea de Teatru si Film din cadrul Universitatii din Istanbul, insa in paralel aceasta si-a dorit sa studieze si Sectia de pictura, pentru a-si vedea implinit si visul de a deveni o mare pictorita.

In 2014 Biran a fost cooptata in primul serial, in care a jucat un rol secundar dar care i-a adus un prim pas spre cariera de succes de astazi. Desi avea aproape 18 ani, aceasta a jucat rolul unei cadane in cadrul serialului "Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii". Au urmat apoi alte cateva roluri care de asemenea i-au adus succes. In anul 2020 a primit primul ei rol principal intr-un serial de televiziune, pe care l-a acceptat cu entuziasm, in serialul "Nehir", in care a jucat magistral, alaturi de multi alti actori consacrati si apreciati de public. 

Citeste si: Biran Damla Yilmaz, ipostaze incendiare alaturi de iubitul ei! Cele mai recente imagini cu cei doi surprinse de paparazzi: "Iubitule, vino langa mine..."

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Odata cu notorietatea dobandita prin propriile forte, Biran Damla a simtit nevoia sa recurga la cateva schimbari de infatisare care au ajutat-o enorm in cariera. Desi s-a bucurat de o frumusete naturala uluitoare, actrita a decis la un moment dat ca e momentul sa apeleze si la cateva interventii estetice usor invazive care au ajutat-o sa arate perfect pe platourile de filmare si desigur sa cucereasca publicul cu aparitiile sale impecabile. 

In viata de zi cu zi, Biran Damla Yilmaz traieste in tihna alaturi de de mama si de sora sa mai mica, pe care le adora. Dupa despartirea parintilor sai, Biran Damla a primit doar sprijinul mamei sale, care a sustinut-o in tot ceea ce a realizat pana acum. Chiar si la marile evenimente mondene la care tanara actrita a participat, aceasta si-a dorit sa o aiba alaturi de mama sa, in semn de multumire pentru toate sacrificiile facute pentru ea de-a lungul timpului.

Citeste si: Biran Damla Yilmaz, protagonista serialului "NEHIR", schimbare spectaculoasa de look, dupa incheierea filmarilor! Iata cum arata acum celebra actrita!

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.