Cum arăta celebra Gökçe Bahadır, protagonista serialului "Tablou de familie", în urmă cu două decenii, la început de carieră! Imaginea care i-a surprins pe fanii îndrăgitei actrițe

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 iul 2024, 21:44
video Foto(4)

Gökçe Bahadır, care joacă rolul Azra în serialul "Tablou de familie", apariție de senzație în mediul online! Iată cum arăta renumita actriță la vârsta de douăzeci de ani!

Gökçe Bahadır se numără printre cele mai apreciate actrițe ale momentului în Turcia. În cele peste două decenii de activitate pe platourile de filmare frumoasă actrița a dovedit un talent uluitor și o pasiune nebănuită pentru domeniul ales, în multe producții de excepție, care i-au adus mari succese dar și mult râvnită celebritate. Unul dintre cele mai recente proiecte de televiziunea din care a făcut parte este serialul Tablou de familie, în care a jucat rolul principal Azra, care de asemenea i-a adus o mare reușită pe plan profesional.

Când nu se află la filmări, renumită actrița este activă în mediul online, unde publică deseori imagini de senzație. De curând, aceasta a postat o imagine care a cucerit inimile fanilor săi, de pe vremea în care avea doar douăzeci de ani.

Cum arăta celebra Gökçe Bahadır, protagonista serialului "Tablou de familie", la început de carieră

Gökçe Bahadır s-a născut în anul 1981, în Istanbul, într-o familie înstărită în sânul căreia a primit o educație exemplară și sprijin de-a lungul anilor pentru a-și finaliza studiile și pentru a-și realiza

mărețul vis de a deveni actrița. După absolvirea liceului, Gökçe a fost admisă la Facultatea de Radiodifuziune și televiziune în cadrul instituției Akademi Istanbul și apoi a studiat și actoria în cadrul Centrului de Artă Müjdat Gezen.

Citește și: Azra crede că Sergen este pe moarte, iar acest lucru o dă peste cap. Vizionează episodul 15 al serialului „Tablou de familie” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum i-a spus Mihai Albu fiicei sale despre boala nemiloasă cu care s-a confruntat? Momentul în care a ales să îi spună adevărul. „S-a panicat, mi-a spus să mă fac bine.”

În anul 2001, Gökçe Bahadır a debutat cu un rol secundar în distribuția producției Tatlı Hayat, care a însemnat primul pas către carieră strălucită de astăzi și i-a adus noi oportunități pe plan profesional, care de-a lungul anilor

au propulsat-o printre cele mai apreciate actrițe din generația ei.

Actrița Gökçe Bahadır, care joacă rolul Azra în serialul "Tablou de familie", nuntă de poveste cu alesul inimii sale

Gökçe Bahadır a trecut printr-un mariaj eșuat în anul 2012, când a divorțat după doar un an de la căsătoria cu actorul Ali Sunal. Chiar dacă divorțul a îndurerat-o, îndrăgită actrița a continuat să își caute marea iubire.

Citește și: Gökçe Bahadır, protagonista serialului "Tablou de familie", nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cu cine s-a căsătorit frumoasa actriță în 2022 și cum a strălucit în rochie de mireasă

În anul 2020, Gökçe Bahadır l-a cunoscut și s-a îndrăgostit iremediabil de renumitul cântăreț Emir Ersoy, iar după doi ani de relație cei doi s-au căsătorit într-un decor de poveste, unde au avut alături rude, prieteni și mulți colegi de breaslă.

 

 


În gala de duminică, lacrimile sunt cele care se năpustesc asupra concurenților din Casa Iubirii. Giuly, Robert, dar și Rebecca nu se mai pot abține și dau frâu liber sentimentelor apăsătoare. Patrick este în pericol de eliminare.