Cum arăta celebra Müjde Uzman, actrița care dă viață personajului Alev în serialul „O dragoste”, la vârsta de 17 ani, când era fotomodel și făcea furori pe marile podiumuri din Turcia

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 apr 2024, 10:21
video Foto(4)

Müjde Uzman, care joacă rolul Alev în producția „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum arăta renumita actriță în urmă cu două decenii, pe când era un fotomodel de succes! Fanii sai au fost de-a dreptul uluiți!

Müjde Uzman are 39 de ani și a cucerit publicul încă de la primele sale apariții pe podiumurile de modă din Turcia și apoi pe micile ecrane. În cei peste 16 ani de carieră în domeniul actoriei, frumoasă Mujde a jucat în multe producții de succes care i-au adus notorietate chiar și pe plan internațional. Telespectatorii din România au cunoscut-o pe talentată actrița încă din anul 2016, când a jucat în serialul În bătaia inimii, în rolul Nazli, iar anul acesta a revenit la Kanal D, în producția O dragoste, în care da viață personajului Alev.

Müjde Uzman, de la modă la actorie

Născută în 1984, în Istanbul, Müjde Uzman a crescut într-o familie înstărită, care i-a oferit o educație exemplară și totodată a sprijinit-o în toate alegerile sale. Deși visa să ajungă o actriță celebră, în timpul liceului, tânăra a început să cocheteze cu modelingul și în scurtă vreme a devenit un fotomodel de succes, deși era încă o adolescentă.

După câțiva ani de prezentări pe marile podiumuri din Turcia, Müjde Uzman a câștigat locul întâi în cadrul competiției Elite Model Look, deși avea doar 17 ani. Devenită deja renumită, aceasta a început să lucreze că prezentator și DJ la mai multe posturi TV din Turcia, care i-au adus un plus de notorietate.

Citește și: Müjde Uzman, cea care dă viață personajului Alev în serialul „O dragoste”, în lacrimi pe platourile de filmare! Iată ce mesaj a transmis celebra actriță în mediul online! „De ce m-ai făcut să plâng?”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Müjde Uzman, apariție de uluitoare în mediul online! Cum arăta renumita actriță, în postura de fotomodel, la vârsta de 17 ani

Müjde Uzman a decis la un moment dat să revină la marea ei pasiunea pentru actorie și s-a înscris la Facultatea de Teatru din cadrul Universității din Istanbul, pe care a absolvit-o cu succes și astfel a devenit și o actrița cu drepturi depline. În anul 2008, Müjde a debutat pe platourile de filmare ale producției artistice Recep İvedik 2, iar la scurt timp a fost cooptată și în distribuția primului ei proiect de televiziune, Paramparça

Aşklar, care au însemnat primii pași către carieră strălucită de astăzi. Cel mai recent proiect din care a făcut parte, îndrăgita actriță a fost serialul O dragoste, în care a interpretat rolul Alev, care i-a adus de asemenea un succes răsunător pe plan profesional.

Dincolo de proiectele sale în domeniul actoriei, uneori Müjde Uzman devine nostalgică după perioada în care era fotomodel. De curând, îndrăgită actrița a publicat pe contul ei de Instagram, câteva imagini de senzație de pe vremea în care avea doar 17 ani și se bucură de reușitele sale în fascinantă

lume a modei.

Citește și: Cine este și câți ani are Müjde Uzman, cea care dă viață personajului Alev Arslan în noul serial turcesc „O dragoste”! Iată ce pasiune nebănuită are celebra actriță Müjde Uzman

„Știi, de fapt am fost model (ei nu știau). Când aveam 17 ani, am fost selectat că primul câștigător Elite Model Look în 2001 și carieră mea de model a început! Am făcut-o câțiva ani și apoi am renunțat, plictisindu-mă puțin!
Apoi, când am început să lucrez că vj

la @dreamtv și am devenit extrem de fericită, m-am oprit din modelling și am continuat doar să moderez!”, a scris Müjde Uzman pe contul ei de Instagram.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?