Cum arăta celebrul Yiğit Kirazcı, care a jucat rolul Yildirim în serialul “Tablou de familie”, în urmă cu douăzeci de ani, la început de carieră! Imaginea care i-a uluit pe fanii carismaticului actor

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 iul 2024, 21:25
video Foto(4)

Yiğit Kirazcı, care a dat viață personajului Yildirim în serialul “Tablou de familie”, apariție de senzație în mediul online! Chipeșul actor avea părul lung, în urmă cu două decenii, când a debutat pe platourile de filmare!

Yiğit Kirazcı s-a remarcat încă de la primele sale apariții pe micile ecrane datorită talentului desăvârșit și a construit o carieră solidă pas cu pas în domeniul actoriei, cu perseverență și multă dăruire. Unul dintre cele mai recente proiecte din care a făcut parte chipeșul actor este serialul Tablou de familie, în care a jucat rolul principal și care i-a adus un succes răsunător pe plan profesional și un plus de notorietate.

De-a lungul anilor îndrăgitul actor a trecut prin multe transformări de look pentru a se plia pe cerințelor fiecărui rol în parte.

Yiğit Kirazcı, apariție de senzație în mediul online! Iată cum arată actorul în urmă cu douăzeci de ani

Publicul din România l-a cunoscut anul acesta pe carismaticul Yiğit Kirazcı, în distribuția serialului O dragoste, în care acesta a jucat rolul Ruzgar, iar de curând actorul a revenit la Kanal D în producția Tablou de familie, în care a dat viață personajului Yildirim.

Citește și: Yiğit Kirazcı, protagonistul serialului “Tablou de familie”, schimbare spectaculoasă de look, după încheierea filmărilor! Iată cum arată în prezent celebrul actor

Când nu se află pe platourile de filmare, Yiğit Kirazcı este activ in mediul online, unde publică deseori imagini și clipuri de senzație atât din timpul filmărilor sau a ședințelor foto, cât și din arhivă personală.

În urmă cu câțiva ani, celebrul actor a postat o imagine care a fascinat publicul. Admiratoarele sale au fost uluite de aspectul lui fizic de pe vremea în care avea 20 de ani și se află la început de carieră.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Cum arăta celebrul Yiğit Kirazcı, protagonistul serialului “Tablou de familie”, ascensiune uluitoare pe plan profesional

Yiğit Kirazcı s-a născut în 1983, în Istanbul, într-o familie înstărita, care i-a oferit o educație exemplară și care l-a sfătuit să își finalizeze studiile într-un domeniu de viitor. Deși își dorea încă din perioada copilăriei să devină un actor de renume, Yiğit Kirazcı s-a înscris după încheierea liceului la Facultatea de Publicitate în cadrul Universității Bilgi, însă treptat a conștientizat că nu va putea profesa în acel domeniu si atunci s-a reorientat către prima lui pasiune, actoria. 

Citește și: Yiğit Kirazcı, actorul din serialul “Tablou de familie”, tranzitia de la modelling la actorie: “Când aveam 17 ani, am vizitat un târg (…) Acolo reprezentantul unei agenții de modeling m-a văzut …”

În 2007 Yiğit a debutat pe platourile de filmare ale serialului Son Tercih, care i-a deschis calea către noi oportunități și către carieră strălucită de astăzi.

Cel mai recent proiect din care a făcut parte este serialul O dragoste, în care a dat viață personajului Ruzgar, care de asemenea i-a adus o mare reușită pe plan profesional.

 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.