Cum arăta Celine Dion în tinerețe. Cântăreața a împlinit 55 de ani

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 30 dec 2023, 04:50

Cum arăta Celine Dion în tinerețe

Sursa: Facebook Céline Dion

Celine Dion este o cântăreață cunoscută de-a lungul întregului glob pentru talentul său, aceasta fiind apreciată pentru cum își scrie textele și cum reușește să le exprime în melodiile ei. Iată cum arăta aceasta în tinerețe.

Celine Dion a împlinit astăzi 55 de ani, iar cântăreața este cunoscută pentru melodiile pe care toată lumea le cunoaște, în special pentru cântecul "My heart will go on", ce apare în cunoscutul film "Titanic". 

Citește și: Ce este, de fapt, sindromul de care suferă Celine Dion. Este o afecțiune neurologică rară

Cum arăta Celine Dion în tinerețe

Celine Dion arată incredibil și la vârsta de 55 de ani, iar în urmă cu doi ani, aceasta a postat câteva poze cu ea din copilărie, poze ce i-au încântat pe admiratori. Aceasta a postat poze din Paris, singură, dar și alături de familia ei, stând la o masă. 

Celine Dion și-a arătat pasiunea pentru muzică încă de la vârsta de 5 ani, atunci când se urca pe masă pentru a le cânta celor 13 frați pe care îi avea.

Toți membrii familiei lui Celine Dion au anumite legături cu muzica, așa că la vârsta de 12 ani, împreună cu unul dintre frații ei, a compus un cântec, l-au înregistrat și l-a trimis către René Angélil, un manager ce a decis să o cheme la o audiție, moment în care acesta s-a îndrăgostit de vocea ei. Acest agent a crezut atât de mult în ea încât și-a ipotecat casa pentru a-i produce tinerei primul album.

René Angélil a fost o persoană foarte importantă pentru Celine Dion, acesta fiind marea iubire a cântăreței. Între cei doi era o diferență de 26 de ani, iar în anul 1991, cei doi s-au căsătorit în secret, urmând ca trei ani mai târziu cei doi să își jure iubirea veșnică la Catedrala Notre-Dame din Montreal.

Celine Dion a adus pe lume trei copii, în anul 2001 l-a născut pe fiul cel mare,  René Charles, iar nouă ani mai târziu, aceasta a născut gemeni, pe Nelson și Eddy.

În anul 2016, René Angélil  a pierdut lupta cu cancerul, după ce în anul 1998 a reușit să lupte cu acesta. ,,Singurul lucru la care am sperat în acești ani de agonie a fost să poată părăsi această lume împăcat și fără griji. În ziua în care simțeam amândoi că acea clipă se apropie, m-am așezat lângă el și i-am șoptit: vreau să mergi în pace, să nu-ți faci griji de cariera mea, de copiii noștri.
Îți promit că totul va fi bine.”, povestea aceasta despre ultimele zile ale soțului său.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Ce este vasculita, boala autoimună cu care se confruntă actorul Ashton Kutcher, starul „Doi bărbați și jumătate”

La sfârșitul anului 2022, Celine Dion a dezvăluit că a fost diagnosticată cu o afecțiune neurologică rară

Celine Dion are peste trei decenii de carieră în spate, iar în această perioadă, cântăreața a vândut peste 250 de milioane de albume. La începutul anului 2022, Celine Dion a fost nevoită să își anuleze ultimele concerte programate pentru turneul său "Courage" din cauza unei probleme de sănătate.

După câteva luni, la sfârșitul anului 2022, aceasta a anunțat pe rețelele sale de socializare că suferă de o tulburare neurologică foarte rară, mai exact sindromul persoanei rigide (SPR). Această boală este caracterizată prin episoade repetate de spasme musculare și printr-o rigidizare musculară progresivă. 

”Sistemul nervos a fost lovit primul. Mușchii, vocea, modul de a se ridica, tot sistemul ei nervos a explodat complet după cele două mari încercări. Publicul este un canibal care devorează artiștii. Celine Dion a fost devorată timp de 30 de ani. Și-a dat sufletul, trupul, puterea, viața și apoi dintr-o dată a avut o lovitură mare, pierderea celor doi stâlpi ai vieții. Dintr-o dată i-au dispărut cei doi stâlpi și s-a prăbușit”, a explicat Elisabeth Reynaud, scriitoarea ce i-a scris două biografii ale cântăreței.

Citește și: Ce avere are, de fapt, Anastasia Soare, una dintre cele mai bogate femei din Statele Unite

Surse: Facebook Céline Dionlibertatea.ro, adevarul.ro

 

Taguri: