Cum arată centrul de lux în care este internată Mioara Roman. Fiica ei, Oana, a făcut publice câteva imagini: ”Îmi vine să vin să stau cu ea 2-3 zile”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 13 ian 2023, 12:17

„ Să mă odihnesc, să fac masaj, aquaterapie în bazin, să stau la cafea, să citesc, să mă relaxez”

Sursa: Instagram Oana Roman

Oana Roman și-a internat mama într-un centru pentru bătrâni de lux. Mioara Roman este tratată la cele mai înalte standarde, ceea ce o face pe fiica ei să-și dorească să vină să stea câteva zile alături ea.

În ultima vreme, viața Mioarei Roman, în vârstă de 83 de ani, a fost pusă la grea încercare. Fosta soție a lui Petre Roman a trecut prin mai multe intervenții chirurgicale, iar cea care i-a dat cel mai mult de furcă a fost operația la șold. Pentru că are nevoie de supraveghere constantă, Oana Roman a decis că cel mai bine pentru mama sa este să stea internată într-un centru pentru bătrâni, nu orice centru, ci unul de lux, unde are parte de tratament pe măsură.

Oana Roman și-a vizitat mama la resortul de lux unde este internată 

Oana Roman merge foarte des să-și viziteze mama la centrul unde este internată, însă, pentru că a avut o perioadă destul de aglomerată, nu a reușit să mai ajungă la ea. Seara trecută, vedeta a mers în vizită la Mioara Roman și a fost plăcut surprinsă de aspectul centrului în care este cazată mama sa. 

Citește și: Oana Roman și-a mutat mama la un alt centru. În ce condiții stă acum Mioara Roman. Cei de la centru i-au trimis o fotografie

Centrul în care Mioara Roman își petrece anii bătrâneții este asemănător cu un resort de lux. Oana Roman le-a împărtășit fanilor din online câteva imagini din locație, ba mai mult, le-a spus că ar vrea să vină să stea două-trei zile cu mama sa, căci este extrem de obosită și stresată.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Vedeta își dorește să aibă parte pe puțin timp doar pentru ea, să fac masaj, să citească și să savureze o cafea.

”Mi-am făcut timp să vin pe la mama și la cât de frumos este aici și la cât de obosită și stresată sunt, îmi vine să vin să stau cu ea vreo 2-3 zile aici.

Să mă odihnesc, să fac masaj, aquaterapie în bazin, să stau la cafea, să citesc, să mă relaxez. Efectiv e ca un resort de odihnă”, a spus Oana Roman, pe Instagram.

Citește și: Oana Roman, mesaj tranșant pentru vedetele din România. Cum le-a comparat cu cele de la Hollywood: ”Ies pe stradă și le văd că arată toate la fel și totul este exagerat”

 

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.