Cum arată Claudia Naboiu, singura fiică a lui Victor Pițurcă. FOTO

Author: Redactia WOWbiz
Actualizat: 28 iul 2022, 10:15
Victor Piturca

Puțini sunt cei care știu că fostul selecţioner al echipei naţionale de fotbal a României, Victor Pițurcă, are o fiică. Iată cum arată aceasta!

Numele ei este Claudia Florentina Naboiu, are 36 de ani și este căsătorită cu afaceristul Mihai Naboiu, încă din anul 2013. Tânăra a făcut nuntă cu Mihai Naboiu, după cinci ani de relație. Cei doi au avut o petrecere de nuntă extravagantă la un hotel de top, iar nașii au fost Cosmin Olăroiu și soția acestuia. Evenimentul de senzație a fost achitat financiar de către nași, care au ajutat-o pe Claudia să își cumpere chiar și rochia de mireasă, adusă pe comandă tocmai de la o casă de modă din Italia. 

Mihai Naboiu este  un afacerist cunoscut din Târgu Jiu. 

Claudia, fiica lui Victor Pițurcă, văzută foarte rar în public

Tânăra Claudia este o fire destul de retrasă și nu îi place să stea în lumina reflectoarelor. Fostul selecţioner, Victor Pițurcă, are chiar un nepot din partea Claudiei, în vârstă de opt ani, al cărui nume este Antonio Alexandru.

Claudia nu depinde de financiar de tatăl ei, Victor Pițurcă, întrucât aceasta are o firmă de arhitectură în București, alături de o prietenă de a sa, Olivia Ana Oprescu. Din nefericire, firma a înregistrat pierderi mari în ultimii ani. 

Claudia și Mihai Naboiu se cunosc încă din copilărie. Fratele Claudiei, Alex Pițurcă, este prieten bun cu Mihai, astfel că legătura din copilărie era destul de strânsă. Se zvonea însă, în schimb, că Victor Pițurcă nu ar fi fost de acord cu soțul fiicei sale, pentru că bărbatul ar fi avut o relația amoroasă cu una dintre prietenele Claudiei.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Vica a pierdut ultima batalie cu Victor Piturca. Si-a luat adio de la pensia alimentara de 9.000 de euro

Victor Pițurcă, tată a 3 copii

Victor Pițurcă mai are doi băieți, pe Alexandru Pițurcă, dar și pe Edan, din aventura cu amanta lui, Vica Blochina.

Fostul antrenor al echipei naţionale de fotbal a României a negat ani buni că băiatul Vicăi Blochina este al lui, însă testul de paternitate a demonstrat contrariul.

„Ştiu cât de mult suferă familia mea şi mai ales soţia. Este foarte greu să gândeşti şi să-ţi găseşti cuvintele în astfel de momente. Dacă aş putea să dau timpul înapoi, prezentul ar fi altfel. Copilul nu trebuie să sufere.

Nu fac circ din viaţa mea privată şi nu voi face comentarii în legătura cu asta. Nu tot ce a spus acea doamnă este adevărat. Pentru mine, căsnicia şi familia sunt cele mai importante lucruri din viaţă”, spunea Victor Pițurcă, în 2012.

 

Citeste si: O NOUA LOVITURA pentru Giovanni Becali! A pierdut procesul cu amanta

 

 

Taguri: