Cum arată copilul Simonei Hapciuc! Faimoasa de la Survivor România, abandonată de tatăl băiețelului: "Nu și-a cunoscut copilul, a decis să..."

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 04 feb 2021, 14:44
Simona Hapciuc Foto(6)
Simona Hapciuc de la Survivor a fost părăsită de iubit când a rămas însărcinată

Simonei Hapciuc își crește singură copilul, după ce a fost părăsită de iubit la scurt timp după ce a rămas însărcinată. Iată cum arată copilul Faimoasei!

Simona Hapciuc a fost pusă la grea încercare de-a lungul timpului. Viața nu a fost deloc ușoară pentru faimoasa de la Survivor, dar a știut întotdeauna cum să facă față situațiilor dificile și, astfel a devenit o femeie puternică. Tatăl copilului a părăsit-o pentru că nu a vrut să avorteze. Iată cum arată copilul Faimoasei! 

Citeste si: Băieții din echipa faimoșilor, acuzați de misoginism. Simona Hapciuc a rabufnit: "O echipă formată din misogini"

Simonei Hapciuc, părăsită de tatăl copilului

Faimoasa Simona Hapciuc este una dintre cele mai puternice concurente de la Survivor România 2021. Vedeta demonstrează că are un caracter de fier și în afara competiției și că poate trece peste orice greutăți.

Citeste si: Clasament Survivor Romania 2021! Cine sunt cei mai buni concurenți! Surpriza e faimosul de pe ultimul loc!

Simona Hapciuc are o poveste de viață dramatică, pentru că a trecut prin multe încercări și a reușit de fiecare dată să iasă cu fruntea sus din probleme. Actriță și antrenor de fitness, faimoasa a fost părăsită de iubitul ei, Ionuț, după ce acesta a aflat că ea a rămas însărcinată.

Faimoasa este convinsă că tânărul a fost influențat de mama lui să o părăsească. „ El nu și-a cunoscut copilul, a decis să se retragă complet, eu am decis să nu-l caut,  să nu-l dau în judecată pentru paternitate, pentru penisa alimentară.

Dacă va simți el, la un moment dat, să facă acest lucru, atunci sigur va veni către copil.

Problema nu a fost el, pentru că el și-a dorit foarte mult copilul, amândoi l-am dorit, nu s-a întâmplat să rămân însărcinată, am lucrat să rămân însărcinată...

Citeste si: Simona Hapciuc, dezvăluiri dureroase despre tatăl copilului: "Mi-a dat de ales: fie avortez, fie..."

Problema e că între timp a intervenit mama lui. Ea a fost tot mamă singură, tatăl lui l-a părăsit când el avea trei luni. Mama lui, efectiv, și-a transpus toată iubirea și toată viața către fiul ei. Din ce am observat din discuțiile cu ea, simte nevoia să se răzbune pentru ce a trăit ea și să facă și pe altcineva să simtă durerea prin care a trecut ea.

Din discuțiile cu ea am înțeles că ea nu accepta sub nici o formă ca Ionuț să aibă o nouă familie.

El a văzut de câteva ori copilul.  Au fost câteva momente în care el și Dimitrie au fost cam la distanța aceasta, odată s-a întâmplat când m-am dus la medic, mi-am rupt genunchiul. Acolo era și el, dar pur întâmplător. Și s-a mai întâmplat să ne întâlnim de vreo două ori, prin oraș.

S-a uitat la noi și apoi s-a uitat în altă parte. Nu a venit lângă copil... Eu nu mi-am schimbat numărul de telefon, nu l-am blocat, i-am lăsat toate portițele deschise ”,  a dezvăluit Simona Hapciuc într-un interviu pentru un post de televiziune.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Noi concurenți intră la “Survivor România”, în ediția difuzată joi seară! Ana Porgras se va alătura echipei Faimosilor

Cum arată copilul Simonei Hapciuc!

În prezent, concurenta are un băiețel pe nume Dimitrie pe care l-a crescut singură, după ce tatăl acestuia a refuzat să-l accepte.  Mulți au rămas impresionați când au văzut ce copil frumos are Simona Hapciuc de la Survivor.  

Dimitrie are 3 ani. Tatăl lui Dimitrie a hotărât să dispară când a aflat de sarcină. Am rămas o mamă singură din toate punctele de vedere. Nu mai am părinţi, iar fraţii mei sunt în străinătate. Am dus-o dintr-o luptă în alta. M-am luptat cu depresia după naştere, fac terapie şi acum, pentru că încă mă lupt cu demonii.

Citeste si: Legatura incredibila dintre Simona Hapciuc si Jador! Ce au observat fanii Survivor Romania 2021

Dar am o legătură specială cu copilul meu, Dimitrie merge cu mine la sală, în oraş, la filmări, peste tot. Îmi va fi foarte greu fără el, nu ştiu cum voi reuşi să dorm, pentru că doarme în fiecare seară cu capul pe pieptul meu. Singura mea slăbiciune e Dimitrie şi îmi va fi dificil să fiu departe de el. De când s-a născut am fost despărţiţi doar câteva zile', a mai declarat Simona.

Simona Hapciuc, concurentă la Survivor România

Actriță, vedetă de televiziune și antrenor de fitness, cu o experiență îndelungată în industria sănătății și fitness-ului, după 12 ani în care a practicat kickboxing, Simona Hapciuc a spus „Da” provocării de a-și depăși limitele, în competiția „Survivor România”. 

Citeste si: Simona Hapciuc de la Survivor România 2021 fără operații estetice! Transformarea spectaculoasă a Faimoasei care uimieste cu fizicul ei

Să fiu o supravieţuitoare nu a fost niciodată o opţiune pentru mine, ci o obligaţie de a mă ridica singură din toate mizeriile în care am fost lăsată. De la a dormi pe străzi şi a sta nemâncată cu zilele, până la a-mi forma un caracter complex, am reuşit să le fac pe toate, iar participarea la «Survivor România» este un test final, prin care voi aduce rezistenţa mea fizică şi psihică la cel mai înalt nivel pentru a-mi dovedi în primul rând mie că pot orice', a spus Simona Hapciuc, despre participarea la Survivor România 2021.

Urmareste aventurile Faimosilor si Razboinicilor in lupta pentru Marele Premiu de joi pana duminica de la ora 20:00 la Kanal D!  

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.