Cum arată Coraima Torres, protagonista telenovelei „Kassandra”, la 51 de ani! Avea 19 ani când a jucat rolul ce a consacrat-o

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 30 iul 2024, 10:10
Coraima Torres
Sursa: Facebook Coraima Torres

„Kassandra” a fost o telenovelă spaniolă apreciată de români la începutul anilor '90, în care Coraima Torres a surprins milioane de telespectatori.

În anii '90, românii erau pasionați de telenovele spaniole sau mexicane, iar una dintre cele mai apreciate producții din acea perioadă a fost „Kassandra”, în care Coraima Torres a jucat rolul principal feminin. În perioada în care aceasta a surprins milioane de telespectatori, Coraima Torres avea doar 17 ani. Iată cum arată Coraima Torres la 51 de ani.

Cum arată Coraima Torres, protagonista telenovelei „Kassandra”, la 51 de ani

Coraima Torres a apărut pe micile ecrane la începutul anilor '90, în telenovela ce a făcut milioane de telespectatori să stea în fața micilor ecrane, „Kassandra”. Aceasta a jucat rolul ce a consacrat-o, „prințesa țiganilor",  atunci când avea doar 19 ani, iar după telenovela „Kassandra” au urmat alte producții în care aceasta și-a prezentat talentul natural și frumusețea, ce i-au conturat cei peste 30 de ani de carieră în lumea actoriei.

Telenovela „Kassandra” a fost difuzată în peste 100 de țări, iar milioane de telespectatori i-au putut aprecia părul negru ca abanosul și pielea lipsită de imperfecțiuni. Machiajul simplu este cel ce a consacrat-o pe Coraima Torres, fiind adepta unui simplu ruj roșu, care îi pun în evidență buzele pline și un machiaj simplu în jurul ochilor, care să le ofere o formă alungită.

Citește și: O țineți minte pe actrița ce a jucat în telenovela „Esmeralda”? Leticia Calderon este de nerecunoscut la 56 de ani

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Pe parcursul anilor, Coraima Torres a renunțat la rujurile îndrăznețe și a decis să își lase frumusețea naturală la suprafață, fără machiaje complexe. Deși maturitatea i-a adus câteva linii fine pe față, frumusețea actriței este una incontestabilă.

Coraima Torres a dat cu piciorul unei cariere în drept

Coraima Torres era o adolescentă care părea că știe foarte bine ce vrea să facă cu viața ei după liceu, fiind admisă la Universitatea din Carabobo pentru a studia Dreptul.

Cu toate acestea, destinul a avut alte planuri cu adolescenta. Una dintre surorile sale mai mari, Olga Rojas, era avocată, însă a decis să se orienteze spre actorie, ceea ce a inspirat-o și pe Coraima Torres să încerce această pasiune ascunsă pe care o avea, potrivit avantaje.ro.

Sora ei a fost sprijinul ei numărul 1 și au călătorit împreună la Caracas, în căutarea succesului.

Coraima Torres a fost susținută de sora ei și la audiții, acolo unde a fost remarcată de producători, primind primul ei rol în telenovela „Gardenia”, cu Caridad Canelón și Orlando Urdaneta. Din acel moment cariera actriței a avut un ritm ascendent, obținând primul său rol principal în 1992.

 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.