Cum arată Cosmin după operația la ochi! Fostul concurent de la „Casa iubirii” a dezvăluit cum se simte în aceste momente: „Nu-s bine”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 20 iun 2024, 14:29

Cosmin a suferit o operație la ochi

Sursa: Instagram Cosmin Radu

Miercuri seară, Cosmin a făcut primul live pe TikTok, după intervenția pe care a avut-o la ochi. Fostul concurent de la „Casa iubirii” s-a operat din cauza unui vas de sânge spart.

Cosmin s-a operat la ochi imediat după ce a fost descalificat din „Casa iubirii”, din cauză că a încălcat regulamentul emisiunii. Tânărul a suferit intervenția la începutul acestei săptămâni, iar aseară a intrat live pe TikTok, bandajat la ochiul operat.

Cum se simte Cosmin după operația la ochi

În cadrul transmisiunii live, fostul concurent a venit cu noi vești despre starea lui de sănătate.

În perioada recuperării, acesta nu are voie să depună efort fizic, întrucât i-ar putea afecta ochiul. 

Pe live a intrat și fostul lui coleg, Laurențiu Suciu, care l-a întrebat cât l-a costat operația, iar Cosmin a spus că, în total, a cheltuit în jur de 400 de euro cu intervenția.

Citește și: Incredibil ce a apărut pe pagina lui Cosmin de la „Casa iubirii”! Se întâmplă la scurt timp după descalificare: „Totul se întoarce în viață”

Înainte de a intra în direct cu Laur, Cosmin a discutat cu Radu, câștigătorul sezonului 2 din „Casa iubirii”, care l-a pus să-și dea jos bandajul de la ochi, pentru a le arăta fanilor cum se prezintă după operație. La prima vedere, Cosmin nu pare să fie într-o stare gravă, întrucât era doar puțin umflat la ochi, semn că Radu a avut dreptate când a transmis, luni seară, că intervenția fostului său coleg nu a fost una periculoasă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Ce a mai pățit Cosmin la scurt timp după descalificare

Deși tânărul este într-o stare bună după operație, necazurile par să se țină lanț de el, întrucât, după ce a fost descalificat din show-ul matrimonial duminică, fostul concurent i-a povestit lui Radu că a avut o problemă cu instalația sanitară, întrucât i s-au spart țevile.

De asemenea, Cosmin trece, în aceste momente, prin niște clipe foarte grele, întrucât dorul de iubita lui, Ștefania, îl apasă din ce în ce mai mult. Chiar dacă aceasta a cerut, în cadrul emisiunii și într-un live pe TikTok, să iasă din competiție, pentru a-și urma partenerul, cei doi mai au de așteptat până când se vor revedea.

Citește și: Ștefania, decizie neașteptată în privința lui Cosmin. Ce vrea să facă concurenta din „Casa iubirii”: „Îmi doresc să-mi urmez inima”

Radu: „Cred că e fiecare zi e un coșmar pentru tine.(...) Să iubești un om și să nu poată să fie lângă tine...”.

Cosmin: „Mă învârt prin casă de nebun. Încerc să-mi distrag atenția, dar nu știu cu ce.(...) Mă gândesc la ea, mă gândesc că nu e bine acolo, că e singură, că se simte aiurea. Mi-e și mie greu fără ea.

(...) Mândra mea s-a cerut după mine, dar până vine tot nu-s bine”.